Cultura

Es publiquen les bases per a l'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Cambrils 2009-2010

Per Redacció



Enguany les bases són uns retallables amb els vestits dels hereus i les pubilles
Ja s'han publicat les bases per a l'elecció de la Pubilla, les Damisel·les i els Hereus de Cambrils, en les categories jove i infantil per a l'any 2009-2010. Enguany, però, s'han volgut divulgar les bases d'una manera més original. En aquesta edició, s'han fet uns díptics d'unes nines i uns ninos retallables, que permetran als més petits jugar a vestir a les pubilles i hereus.
 
Els candidats que vulguin optar a ser Pubilla i Hereu podran inscriure's fins el 7 de maig al Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils. El dia 11 de maig, els aspirants a pubilles i hereus joves hauran de passar una prova de caràcter cultural que contindrà un petit qüestionari sobre temes d'actualitat, una exposició oral d'un tema sobre Cambrils i una entrevista personal amb el jurat. El resultat del veredicte es farà públic durant l'acte del Pregó de la Fira de Cambrils, moment en què també es farà l'elecció de la Pubilla i l'Hereu Infantil.
 
Requisits dels aspirants

Els aspirants a ser Pubilla i Hereu de Cambrils hauran de complir una sèrie de requisits: tenir entre entre 16 i 22 anys, ser solter/a, dominar la llengua catalana parlada i escrita, tenir coneixements generals de la cultura i costums catalans i locals i estar empadronats a Cambrils. Els aspirants poden presentar-se a títol individual o en representació d'alguna entitat de Cambrils i no es podran presentar aquells nois i noies que ja hagin estat Hereu i Pubilla de Cambrils algun any anterior.

Als que resultin escollits com a Pubilla i Hereu de Cambrils se'ls hi faran diferents obsequis: 500 euros en vals de compra, un cap de setmana per a dues persones a l'hotel Panorama d'Andorra –allotjament i esmorzar–, entrades per a Port Aventura i una entrada per un concert del Cambrirock. A les damisel·les se'ls hi entregarà 250 euros en vals de compra, un cap de setmana per a dues persones a l'hotel Panorama d'Andorra –allotjament i esmorzar–, entrades per a Port Aventura i una entrada per un concert del Cambrirock, per a cadascuna. Als demés participants també se'ls hi farà entrega d'un obsequi.
Totes les participants
 
Aquelles persones interessades en obtenir més informació sobre les bases o que vulguin participar poden trucar al Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils, al 977 794 579 o accedir a la web municipal www.cambrils.org.

Comenta aquest article