Informació general

Neix l'associació de veïns de la Parellada

Per Josep Maria Ferrando

La reunió constitutiva de la nova associació veïnal es va fer ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional

Després de diverses reunions prèvies, ahir, un grup de veïns del barri de la Parellada van endegar els primers passos legals per crear l’Associació de Veïns de la Parellada. La reunió va tenir lloc al Centre Cultural i Ocupacional, seu provisional de l’entitat, amb l’assistència de mitja dotzena de veïns que van constituir i escollir la junta rectora provisional, que serà l’encarregada de portar a terme els tràmits legals necessaris per posar en funcionament l’entitat.

Una vegada s’hagin completat els tràmits i l’associació tingui personalitat jurídica es farà la primera assemblea general fent una crida a totes les persones censades al barri que vulguin formar part de l’entitat. La voluntat de la nova associació veïnal és ser portaveu davant de l’Ajuntament de les diverses inquietuds i problemàtiques que pot patir un barri de les dimensions de la Parellada. La reunió també va servir per delimitar els límits urbans de l’associació amb el perímetre següent:  avinguda de la Independència fins a l’avinguda Mil·lenari, plaça Carles Roig, carrer Marià Fortuny, carrer Corona d’Aragó, carrer de les Creus núm. 51, avinguda Mil·lenari amb  números senars, carrer Jaume Ferran, carrer Balmes i carrer Doctor Frias. L’associació inclourà tots els carrers que hi ha dins d’aquest perímetre.

Al començament de la reunió el president de l’Associació de Veïns El Pinaret, que va ser present a la reunió, va mostrar el seu suport a la nova entitat, explicant als veïns els tràmits que havien seguit per constituir, recentment, la seva associació que, en aquests moments, es troba en la fase de registre legal.

Comenta aquest article