Esports

Empats del Cambrils i l'Oleastrum i victòria del Marina, en futbol, i important triomf del CB Cambrils, en bàsquet

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Torreforta 0 - FC Cambrils 0

El Cambrils va merèixer millor sort en el seu desplaçament al camp del Torreforta, en el derbi territorial de Preferent disputat ahir. El bon joc del Cambrils es va imposar al segon classificat de la categoria sense obtenir, però, la recompensa del gol. L'equip cambrilenc es va queixar de l'actuació arbitral al reclamar un penalti en unes mans d'un defensa del Torreforta que l'àrbitre va assenyalar a fora.
Amb aquest empat el Cambrils ocupa la vuitena posició i rep, d'aquí a dues setmanes, l'Almacelles, el cuer del grup.

El jugador de l'Oleastrum Alejandro, "Tanque",  xuta a porteria davant un defensa de la Canonja en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - La Canonja 1


Empat a gols en un partit que va començar amb un cert domini territorial de la Canonja però amb poques oportunitats de gol per part dels dos conjunts. A la segona part l'Oleastrum va sortir amb més ganes i fruit de la seva pressió va venir el primer gol al transformar Héctor un llançament de falta. Per la seva part, l'àrbitre del partit va anar agafant protagonisme i va expulsar, primer, al jugador local Alejandro, "Tanque", per una doble targeta groga i, més tard, a Eze, amb vermella directa per una falta a un jugador visitant. Finalment va pitar un penalti a favor de la Canonja, en el darrer minut de partit, en una jugada en que el defensa local va arribar primer a la pilota abans de derribar el jugador de la Canonja. Els aficionats locals van mostrar la seva indignació amb les decissions arbitrals al final del partit i va caler la presència d'una dotació dels Mossos d'Esquadra per assegurar la sortida del camp del trio arbitral.
El proper partit l'Oleastrum visita el camp de l'Ametlla de Mar.

El porter del Mont-roig fa caure un jugador del Marina en la jugada del penalti la transformació del qual va suposar el 2 a 0 per l'equip cambrilenc

Tercera Territorial


Marina 5 - Mont-roig 1

Domini absolut del Marina davant el Mont-roig a qui va véncer per un contundent 5 a 1. El partit va arribar a la mitja part amb un resultat de 2 a 1 amb un primer gol de Ricki i un segon de Jordi al transformar un penalti. El Mont-roig va marcar el seu gol poc després. Al primer minut de la segona part Mcgay va fer el 3 a 1. Moments després era David qui feia el 4 a 1 i McGay, de nou, qui posava el 5 a 1 definitiu.
El Marina juga
un partit ajornat, demà al vespre a 2/4 de 9, contra el Falset, el líder del grup i que ja ha certificat el seu ascens de categoria.

D'altra banda, el Vilafortuny no va jugar ahir al tocar-li jornada de descans.


Bàsquet


C.B. Cambrils 58 - C.B. Tecla Sala 49

El Sènior A del C.B. Cambrils va jugar al Palau Municipal d'Esports local contra el B.C. Tecla Sala, en un partit ajustat que finalment van guanyar els cambrilencs. En el partit d'anada, però, van perdre per 8 punts de diferència, un resultat que els obligava aquest passat dissabte a la tarda a guanyar per poder mantenir a la taula una posició tranquil·la.

Hoquei

C.E. Noia Freixenet 4 - Cambrils C.H. 7  (ajornat de la 14a jornada)
C.H. Corbera 7 - Cambrils C.H. 4

Aquesta setmana passada, el Cambrils C.H. va visitar les pistes del C.E. Noia i del C.H. Corbera. D'una part, dimecres, en partit ajornat de la 14a jornada, va treure un resultat positiu de la seva visita a la pista del C.E. Noia. De l'altra, divendres en el desplaçament a Corbera del Llobregat, perdia un partit que
en els primers minuts no podia haver començat millor.

El desplaçament a Sant Sadurní d'Anoia es va resoldre a la segona part. La primera part va ser molt ajustada, tot i que el Cambrils va manar sempre en el marcador, es va arribar al descans amb el resultat de 2-3 a favor del Cambrils C.H. amb dos gols de Xavier Caparròs, Capi, (0-1 minut 1; 0-2 minut 9) i un de Carles Veciana (2-3, al minut 24). La segona part va ser de clar domini cambrilenc amb gols d'Isaac Muñoz
(2-4 al minut 6), Jordi Franch (3-6 al minut 17), i Carles Veciana (2-5 al minut 8; 4-7 al minut 21), per dos gols dels locals, arribant-se al final del partit amb el resultat de 4-7.

Per contra, divendres el Cambrils no va saber aprofitar-se de l'avantatge que va aconseguir als primers minuts del partit que l'enfrontava amb el C.H. Corbera, i del 0-2 inicial amb gols de Jordi Franch (0-1 al minut 1) i d'Isaac Muñoz (0-2 al minut 6), es va passar al 3-2 en què es va arribar al descans. Un inici desconcentrant del Cambrils va permetre que els locals anessin encaixant un gol darrere d'altre, fins al 7-2 a set minuts del final. I no va ser fins al dos últims minuts del final del partit que el Cambrils va maquillar el marcador amb dos gols, un d'Isaac Muñoz (7-3 al minut 24), i un altre de Xavier Caparrós, Capi, en els darrers segons de partit (7-4 al minut 24).

Després d'aquesta jornada el Cambrils es situa a la 11a posició de la classificació general amb un partit menys. La propera jornada, que es disputarà dissabte dia 18 d'abril, el Cambrils C.H. rep la visita d'un ferm candidat a l'ascens de categoria, el C.N. Reus Ploms, partit de tornada de la temporada d'un clàssic, i sempre emocionant derbi comarcal.

Comenta aquest article