Esports

L'IES Cambrils i l'IES Ramon Berenguer IV, guanyadors del primer torneig de futbol sala entre els quatre centres de secundària

Per Berta Ruiz

Partit entre el Cardenal Vidal i Barraquer i el Ramon Berenguer IV

El Palau Municipal d'Esports va acollir durant tot el matí del passat divendres la I Trobada Esportiva de Secundària Cambrils 2009, organitzada per l'IES Cambrils.

Els centres cambrilencs d'Educació Secundària –IES Cambrils, IES Ramon Berenguer IV, IES La Mar de la Frau i col·legi Cardenal Vidal i Barraquer– van participar en aquest primer torneig de futbol sala, enmig d'unes graderies amb molta animació. En total hi van prendre part 8 equips, repartits en dues categories: primer cicle i segon cicle. Cada centre va presentar dos equips: un d'aquests format per alumnes de primer i segon d'ESO i l'altre format per alumnes de tercer i quart d'ESO.

Els resultats

El partits van tenir els següents resultats: en la categoria de primer cicle, l'IES Ramon Berenguer IV contra l'IES La Mar de la Fra va acabar amb un resultat de 3 a 2, mentre que el el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer contra l'IES Cambrils va acabar amb un 1 a 7. En els partits de segon cicle, els resultats van ser els següents: l'IES Cambrils contra l'IES La Mar de la Frau va acabar amb un contundent 11 a 1, mentre que el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer contra l'IES Ramon Berenguer IV va acabar amb un 0 a 4.

IES Ramon Berenguer IV i IES Cambrils, els guanyadors

La final del primer cicle va enfrontar l'IES Cambrils contra l'IES Ramon Berenguer IV, amb un resultat final de 5 a 10. En la final del segon cicle, també es va repetir el mateix enfrontament entre l'IES Cambrils i l'IES Ramon Berenguer IV, però en aquesta ocasió la victòria va ser per l'IES Cambrils amb un resultat de 5 a 2.
Moment de la final de primer cicle entre l'IES Cambrils i l'IES Ramon Berenguer IV

Comenta aquest article