Esports

Torna el Torneig TGN Bàsquet amb la participació de 48 equips en les categories aleví i infantil

Per Berta Ruiz

La presentació del torneig es va fer ahir al matí a l'Ajuntament

Un any més, torna el Torneig TGN de Bàsquet a Cambrils, organitzat pel club TGN Bàsquet de Tarragona, amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. Enguany, sisena edició del torneig, que tindrà lloc del 4 al 9 d'abril a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports, es comptarà amb la participació d'un total de 48 equips provinents d'arreu de Catalunya, de la resta de l'Estat i, per primera vegada, també es comptarà amb la participació d'un equip estranger, concretament serà el Midi-Pyrénées Basket de Toulouse. Ahir al matí tenia lloc la presentació del torneig, a càrrec del regidor d'Esports –Joan Recasens–, el president del TGN Bàsquet –Josep M. Adam–, el coordinador del torneig –Iñaki Liarte–, així com diferents representants del club tarragoní. Des del TGN Bàsquet es va agrair, un any més, la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i la posada a disposició de les instal·lacions municipals per tal d'acollir aquest torneig.

48 equips en les categories aleví i infantil

Els equips participants arribaran a Cambrils aquest proper dissabte 4 d'abril. Els joves jugadors participants s'allotjaran als apartaments Olimar II, mentre que els seus pares i acompanyants ho faran a l'Hotel Port Eugeni.
El diumenge dia 5 d'abril s'iniciaran els partits, que seguiran durant les jornades de dilluns, dimecres i dijous. El dimecres es farà la tradicional sortida a Port Aventura. Cal destacar que les competicions al Palau Municipal d'Esports s'iniciaran a les 9 hores del matí i s'allargaran fins les 19 hores. En total es disputaran un total de 120 partits, –es jugaran sis partits de manera simultània– repartits en quatre lligues. Aquests es repartiran en les categories aleví masculí, aleví femení, infantil masculí i infantil femení.

Enguany els equips participants són els següents: CB Cambrils, Sagrat Cor de Tarragona, TGN Bàsquet, Las Gaunas de Logronyo, Doctor Azúa de Saragossa, l'AE L'Hospitalet de Llobregat, Jesús M. El Salvador de Saragossa, CD Romareda de Saragossa, l'AE Santa Eulàlia de Barcelona, CB Zona Norte de Valladolid, CE Les Franqueses del Vallès, l'IES Cosme Garcia de Logronyo, CB Parets del Vallès, CB Lleida, CB Peñas Huesca, Alierta Augusto de Saragossa, l'AEC Collblanc de Barcelona, Sícoris Club de Lleida, St. Casablanca de Saragossa, Jaén CB de Jaén, AD Pirineos de Saragossa, Puigcerver-La Salle de Reus, el CEIP Cèsar August de Tarragona, el Casal de Vilafranca del Penedès i el Midi-Pyrénées Basket de Toulouse.

Comenta aquest article