L'equip infantil femení del Club Atletisme de Cambrils es classifica per la fase final del Campionat de Catalunya de Relleus

Per Pere Ferrando

Un moment de la cursa realitzada per les atletes femenines del Club Atletisme de Cambrils

La fase prèvia, celebrada a l'Estadi Municipal de Mollet del Vallès, és una jornada classificatòria on competeixen equips de tots els clubs de Catalunya, i les 16 millors marques accedeixen a la fase final. En representació del Club Atletisme Cambrils va participar l'equip infantil femení al relleu 4 x 80 i al relleu 4 x 200, on se les van haver amb altres 50 equips inscrits. Les integrants de l'equip eren Parris Simms, Carolina Molina, Alba Mena i María Álvarez, que van quedar segones a la sisena sèrie del relleu 4 x 80, amb un temps de 45”2, assolint la classificació a la fase final. No hi va haver tanta sort al relleu 4 x 200, on van ser desqualificades per una errada tècnica. La cita serà el proper dia 18 d’abril a Amposta.

Agenda per aquest proper cap de setmana

En primer lloc, el Campionat de Catalunya Universitari, a Manresa, on atletes locals participaran
en representació de la Universitat Rovira i Virgili, a les proves de velocitat, salt de llargada i llançament de javelina. La competició es disputarà dissabte a l’Estadi del Congost de Manresa. Posteriorment, els atletes juvenils Judith Codorniu i Jhon Mario Reales han estat convocats per la Selecció Catalana per a participar a l’encontre de proves combinades 'Catalunya – Comunitat Valenciana – Murcia', que es disputarà dissabte i diumenge a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Barberà del Vallès. I per últim, el diumenge s’iniciarà a Valls la Lliga Catalana de segona divisió femenina. Enguany el Club Atletisme Cambrils hi participa amb un equip femení que té com a aspiracions disputar la fase d’ascens per a poder pujar a la primera divisió catalana.