El Cambrils Raid Team realitza en 14 hores una dura prova al Garraf

Els participants cambrilencs Pep Nogués, Marc Cosa i Joan Santacruz, al Raid Garraf 2009

Aquest passat dissabte, 29 de març, es va disputar la segona prova del Campionat de Catalunya de Raids d'Aventura, en la que van participar els cambrilencs Pep Nogués, Marc Cosa i Joan Santacruz. La prova va comptar amb una trentena d'equips que formaven les dues categories, l'Open i la Copa Catalana. El Raid Garraf 2009 es va caracteritzar per la seva duresa, segons expliquen els participants, ja que la prova la formaven nou seccions entre les que hi havia més de 80 quilòmetres de BTT, uns 30 de cursa a peu i 8 de caiac, a banda d'una cursa d'orientació urbana, ràpel i patins. A causa del quilometratge i de la pluja, que va acompanyar els corredors a partir del migdia, la prov es va allargar més del previst, un fet que va fer acabar de nit als equips participants.

L'equip de Cambrils el va realitzar en 14 hores, després d'haver-se saltat un sector per problemes de llum. Només tres equips van poder finalitzar aquesta segona prova puntuable per la Copa Catalana, i després de les penalitzacions i de les bonificacions es podran saber les classificacions finals. De moment, el Cambrils Raid Team es troba en bona forma i continuen les expectatives positives per aquesta temporada, que no ha fet més que començar.