Esports

El Cambrils suma una nova victòria, el Marina empata i l'Oleastrum i el Vilafortuny cauen derrotats per la mínima

Per Redacció

Jugada d'atac del Cambrils a l'àrea del Vista Alegre, ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Vista Alegre 0

El Cambrils va fer un pas decisiu de cara a la seva salvació al derrotar el Vista Alegre, que fins ahir era el cinquè classificat del grup. Durant la primera part no hi va haver ocasions de gol per part dels dos equips. Poc després d'iniciar-se la segona part va venir la jugada clau del partit quan el porter visitant va fer caure dins l'àrea el davanter del Cambrils Ferri. El mateix Ferri va transformar el penal que suposaria l'únic gol del partit. Però el Cambrils no ho va tenir fàcil. Un dels liniers, amb un afany de protagonisme desmesurat, va aconsellar a l'àrbitre que mostrés la segona targeta a Ferri quan desprès de rebre una falta, va fer un intent de tornar-s'hi cap el jugador del Vista Alegre que li havia fet. A partir d'aquest moment el Cambrils es va tirar enrere i l'equip visitant va pressionar força disposant d'alguna ocasió que el porter local Víctor va saber resoldre amb solvència.
La propera setmana el Cambrils jugarà al camp del Torreforta, el segon classificat.

Primera Territorial

Vila-seca 3 - CF Oleastrum 2

L'Oleastrum va caure aquest jornada en la seva visita al camp del Vila-seca. El partit va començar bé pels cambrilencs, ja que a la mitja hora de joc Álvaro aconseguia avançar l'Oleastrum en el marcador. Tot i aquest bon inici, el Vila-seca va sobreposar-se i va aconseguir la igualada en el minut 60 de partit. Vint minut després d'aquest primer gol, els vilasecans tornaven a marcar i només un minut després col·locaven el 3 a 1 en el marcador. A falta d'un minut per finalitzar el temps reglamentari, l'Oleastrum marcava el seu segon gol, després que Alejandro transformés un penal. Amb aquesta derrota, l'Oleastrum torna a llocs de descens.
La propera jornada, l'Oleastrum rebrà la visita de La Canonja, que està situat en la zona mitja-baixa de la classificació.

Tercera Territorial

Vilafortuny 2 - Falset 3

El Vilafortuny va iniciar el partit amb un joc molt dominador i amb bones oportunitats de gol. De fet, en una jugada molt clara de gol en la què el Vilafortuny s'hagués pogut avançar en el marcador, l'àrbitre va xiular un fora de joc inexistent i va evitar un gol dels locals. Pocs minuts després, el Falset –actual líder del grup– va avançar-se en el marcador, fet que va fer que el Vilafortuny es desanimés una mica. No obstant, els cambrilencs van aconseguir empatar el marcador, tot i que en el minut 45 de la primera part, el Falset va tornar a avançar-se en el marcador fent l'1 a 2. En el minut 5 de la represa, els visitants van tornar a colpejar, marcant l' 1 a 3. Tot i aquest cop, el Vilafortuny va seguir lluitant i poc després va aconseguir el 2 a 3 que va ser el resultat definitiu. Els gols del Vilafortuny van ser obra de Fontfreda i de Marc. Aquesta derrota situa el Vilafortuny en el sisè lloc de la classificació.
La propera jornada, el Vilafortuny descansarà.

La Pastoreta 2 - Marina 2

Partit molt igualat entre La Pastoreta i el Marina, disputat aquest passat dissabte a la tarda enmig d'una forta pluja. Els dos equips es jugaven molt, ja que La Pastoreta iniciava la jornada com a segon classificat i el Marina com a tercer.
La primera part va ser molt disputada en la qual els dos equips van tenir molt poques ocasions per marcar, però va ser La Pastoreta,
que va avançar-se en el marcador, en el minut 23 després d'un llançament de falta. Després d'aquest primer gol va seguir la tònica d'igualtat entre els dos equips, tot i que, Riky va aconseguir l'empat en el minut 44 de la primera part després d'aconseguir rematar un còrner. En la represa del segon temps, La Pastoreta va sortir molt forta, i al segon minut, va aconseguir tornar a avançar-se amb un contraatac. A partir d'aquell moment el Marina va anar a l'atac per intentar remuntar el partit. Finalment ho va aconseguir a l'últim minut del partit amb un gol obra de Jordi. Amb aquest empat, el Marina se situa tercer en la classificació.
En la propera jornada, el Marina rebrà la visita del Mont-roig.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB La Selva "A" 79 - CB Cambrils 63

Derrota del primer equip del CB Cambrils aquest passat dissabte contra La Selva. Després d'una bona ratxa de resultats, l'equip cambrilenc no va poder vèncer el segon classificat de la lliga. Els locals van dominar el partit i van aconseguir una bona renda de punts, que van saber administrar i endur-se la victòria.

Hoquei

Cambrils CH 6 - Netman CP Calafell 0

El passat divendres, el Cambrils CH s’enfrontava al Netman CP Calafell al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, i el resultat no podia ser millor. Tot i que la primera part no va tenir un dominador clar en el marcador, el Cambrils va encarar la victòria en el minut 7, quan Xavier Caparros “Capi” va fer pujar el 1-0 al marcador, resultat amb el què es va arribar al descans.
Si en els darrers minuts de la primera part es va poder veure el millor joc dels locals, als primers de la segona, el bon joc va portar els gols. Així en 3 minuts, el Cambrils va anotar 3 gols, gairebé un gol per minut, Xavier Caparrós “Capi” va anotar el 2-0 (5’), Jordi Franch 3-0 (6’) i 4-0 (8’). Amb aquest clar marcador a favor dels locals, s’esperava la rèplica del Calafell, però la cosa no va ser així, perquè al minut 15 novament Jordi Franch va anotar el seu "hatrick" del partit fent pujar el 5-0, i a 5 minuts del final del partit, Isaac Nuñoz, va deixar el marcador final en 6-0.
La victòria de divendres posa distància entre el Cambrils i els seus perseguidors, i si això és important, no ho és menys la millora en el joc de l’equip i la confiança en les seves possibilitats. Tot i la victòria, el Cambrils es manté a la 12a posició de la classificació amb 28 punts –i amb 2 partits ajornats–, a 6 punts del seu immediat perseguidor, i a 7 punts de la zona de descens.
La propera jornada, el Cambrils visita la pista del C.H. Corbera, un equip que a casa sempre posa molt car puntuar.

Handbol

Sènior Masculí (3 Catalana Grup C)
 
CH Cambrils 39 - Sant Andreu de la Barca CH 21
 
Partit amb poca història disputat aquest dissabte a Cambrils, on els locals van desplegar un gran handbol a la primera part i deixant l’encontre resolt ben aviat. La bona defensa i els ràpids contraatacs, feien possible que els cambrilencs obrissin diferències des de bon començament i amb el pas dels minuts, aquesta es va anar ampliant. Els visitants intentaven respondre amb alguns tirs dels extrems i les combinacions amb el pivot. Però en els deu últims minuts de la primera meitat, els locals van apretar l’accelerador per sentenciar el partit i un bon parcial favorable de (7-1) situava el marcador en un claríssim 20-8 al descans.
L’inici del segon temps va estar protagonitzat per una sèrie d’imprecisions en l’atac cambrilenc i una disminució de la intensitat defensiva, però els visitants no ho van poder aprofitar i la renda mai va baixar per sota els deu gols. Després, els locals es van anar despertant i van tornar a la línia del primer temps. Tot i les rotacions en els jugadors, la diferència va anar creixent fins als divuit gols del marcador final 39-21.
Després d’aquesta victòria, l’equip Cambrilenc ha aconseguit assegurar la seva participació en les fases d’ascens de categoria i en les quatre jornades que queden intentarà assolir la segona posició final per a tenir millor posició en els encreuaments.

Futbol sala

Montblanc 4 - CFS Mediterrani G. Sirvent 4

Un penal inexistent va donar la possibilitat al Montblanc, a falta d'un minut per finalitzar el partit, d'aconseguir l'empat a 4 final. Després de 5 dobles penals i un arbitratge força desastrós, el Mediterrani no va poder aconseguir la victòria que l'hagués fet sortir de la zona des descens. L'àrbitre va permetre un partit amb força contacte, tot i que el bon comportament dels jugadors va evitar que el partit es tornés en un anar i venir de "tanganes" i agressions. Els golejadors del Mediterrani van ser David R. amb dos gols, Jordi Gibert i el jugador del juvenil Alberto. El proper partit del Mediterrani serà el proper dissabte contra el Salou FS.

Comenta aquest article