Societat

Finalitza la 30a edició del Ral·li Cambrils-Costa Daurada després de recórrer més de 1.200 quilòmetres

Per Berta Ruiz

La comitiva de cotxes arribant al port

El Ral·li de Cotxes Antics Cambrils-Costa Daurada va finalitzar ahir al migdia, amb l'arribada dels vehicles al port de Cambrils després de vuit intenses jornades i més de 1.200 quilòmetres recorreguts. La darrera etapa d'ahir, també va portar els participants a visitar les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Museu del Molí de les Tres Eres, abans de posar el punt i final a aquesta 30a edició (26a edició internacional).

El ral·li d'enguany va iniciar-se el passat 20 de març, amb la participació de 33 vehicles –13 marques diferents– i un total de 85 participants provinents de ciutats d'arreu de l'Estat. Durant aquests nou dies, el ral·li ha recorregut la Península Ibèrica d'est a oest, fins arribar a Santiago de Compostel·la, tot passant per ciutats com Bot, Valderrobres, Arnes, Utrillas, Alcorisa, Molina de Aragón, Sigüenza, Lerma, Palencia, Villalón de Cmapos, Benavente, Puebla de Sanabria, Ourense, Vigo, Villagarcía de Arousa, Santiago de Compostel·la i Teo-La Romallosa. En total s'han recorregut uns 1.200 quilòmetres i el ral·li s'ha aturat a unes 17 poblacions.

Els participants es mostraven ahir satisfets de com havia anat el viatge, destacant el bon temps i la bona acollida que ha tingut el ral·li al seu pas per les diferents ciutats del recorregut i el ressò que se n'ha fet en els diferents mitjans de comunicació. No obstant, durant el trajecte alguns dels vehicles participants van patir alguns problemes tècnics. Aquests van poder ser reparats, excepte un, que va haver de ser remolcat en grua. Cal destacar que pel viatge de tornada, els cotxes antics van ser transportats en camions i alguns dels participants van tornar en avió.

Comenta aquest article