Societat

Reusdigital.cat i revistacambrils.cat signen un conveni de col·laboració que implica aspectes informatius i publicitaris

Per Redacció



Lluís Rovira i Marià Arbonès, ahir, durant la signatura del conveni
Els dos diaris digitals de referència al Baix Camp, reusdigital.cat i revistacambrils.cat, han signat un conveni de col·laboració que abarca aspectes tant de l'àmbit informatiu com del publicitari.
L'acord el van signar ahir al matí, a la seu de la Revista Cambrils, el director adjunt de reusdigital.cat, Marià Arbonès, i el director de revistacambrils.cat, Lluís Rovira. Aquest conveni contempla l'intercanvi de continguts entre els dos mitjans, indicant sempre la procedència dels mateixos. També s'acorda incloure, en un espai determinat dels dos webs, els titulars de les notícies de l'altre diari digital, creant-ne un enllaç directe.
En l'apartat publicitari, els dos mitjans de comunicació volen sumar esforços i concretar propostes de cara a accions puntuals dins el territori.

Renovació de Revista Cambrils Diari Digital

Revista Cambrils està preparant un important canvi en el diari digital, que es podrà veure ben aviat. Aquesta renovació del diari digital contempla tant un canvi estètic com una incorporació de nous continguts i de nous serveis.

Comenta aquest article