Societat

El CEIP Joan Ardèvol mostra les seves instal·lacions i la seva activitat en una jornada de portes obertes

Per Berta Ruiz

Imatge d'un moment de la jornada de portes obertes del CEIP Joan Ardèvol de Cambrils

El CEIP Joan Ardèvol va celebrar ahir a la tarda, una jornada de portes obertes, per tal de donar a conèixer les seves instal·lacions i les activitats que es realitzen al centre.

Des de dos quarts de cinc i fins les sis de la tarda, el centre va estar obert a tota la comunitat educativa i al públic en general, tant a pares i mares dels alumnes que estan cursant els seus estudis a l'escola com a aquells pares que es mostren interessats en matricular els seus fills al CEIP Joan Ardèvol. Els alumnes van poder ensenyar als seus pares les seves aules, totes les instal·lacions del centre –com les aules d'informàtica, el menjador, les aules polivalents, les aules d'acollida, les aules d'idiomes– i els patis de l'escola, així com les nombroses activitats i treballs que es duen a terme a l'escola.

El director del centre –Enric Masdeu– valorava positivament a Revista Cambrils Diari Digital la jornada de portes obertes al centre i afirmava que, "avui obrim l'escola al públic en general i als pares. És un dia especial, perquè tots els mestres estarem aquí. Volem donar a conèixer l'escola i les activitats que fem, que en són moltes i que sovint la comunitat educativa no coneix. És bo que els pares puguin entrar dins de les instal·lacions, puguin veure classe per classe, puguin conèixer els mestres i parlar amb ells". I sobretot, tal i com va dir Masdeu, "amb una especial atenció als alumnes de P2 de les llars d'infants de Cambrils que l'any vinent cursaran P3. Estem en període de preinscripcions i aquesta és una manera de resoldre dubtes".

Actualment el CEIP Joan Ardèvol compta amb gairebé 500 alumnes i una quarantena de professors. Segons va dir Enric Masdeu, "estem creixent molt i tenim totes les aules plenes. Ens sentim satisfets i valorats".

Comenta aquest article