Societat

El Grup Arrels i l'Àrea de Cultura organitzen un any més les colònies d'estiu

Per Redacció

El proper 3 d'abril s'obre el període d'inscripcions de les colònies d'estiu organitzades pel Grup Arrels i el departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils.

Un any més, el Grup Arrels i l'Ajuntament convoquen un total de 150 places per a nens i nens d'entre els 6  i els 15 anys. Enguany, es faran tres torns que seran els següents: el primer serà a la Casa de colònies "Can Montcau" de Cardedeu, entre els dies 6 i 13 de juliol, i anirà dirigit a nens entre els 6 i els 12 anys. El preu d'aquesta sortida serà de 330 euros. El segon torn de colònies es farà a la Casa de colònies "Can Font" de Sant Julià. Aquest es farà entre els dies 20 i 27 de juliol, anirà dirigit a nens d'entre 6 i 12 anys i tindrà un preu de 330 euros. El tercer torn de colònies tindrà lloc al terreny d'acampada Els Prats de Vilanova de Sau. Aquest torn tindrà lloc entre els dies 3 i 10 d'agost i serà per a noies i noies d'entre 13 i 15 anys. El preu d'aquest torn serà de 360 euros. En el primer i segon torn es preveu una seixantena de places, mentre que pel tercer torn hi haurà un màxim de 30 places.

La documentació necessària per fer la preinscripció és una fotocòpia del DNI del pare, de la mare o del tutor del nen, un carnet de vacunacions i la fitxa d'inscripcions que es facilitarà a l'OAC. A banda, també caldrà fer una paga i senyal de 50 euros. La inscripció quedarà formalitzada quan s'entregui el resguard del pagament del total de les despeses de les colònies al número de compte corrent que es facilitarà en el moment de fer la preinscripció.

Tota la documentació es podrà presentar fins el dia 30 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a dijous de les 8.30 a les 18 hores i els divendres de les 8.30 a les 14 hores.

Durant els mesos de juny i juliol es faran diferents reunions al Centre Cultural i Ocupacional per informar els pares i mares i explicar tota la programació de les activitats de les colònies.

Comenta aquest article