Esports

Importants victòries de l'Oleastrum i del CB Cambrils i meritori empat del FC Cambrils fora de casa

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sant Joan Despí 1 - FC Cambrils 1

Cinquena setmana seguida sense conèixer la derrota. El Cambrils va fer un nou pas important, ahir, en aconseguir salvar un punt en el seu desplaçament al camp del Sant Joan Despí que es va avançar al marcador al minut 59. El Cambrils aconseguia empatar, amb gol de Ferri, pocs minuts després signant un resultat que ja no es mouria més. Amb aquest resultat el Cambrils suma 35 punts i es col·loca en la vuitena posició.
La propera setmana el Cambrils rep la visita del Vista Alegre. 

Imatge del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal entre l'Oleastrum i el Torredembarra

Primera Territorial


CF Oleastrum 2 - Torredembarra 1

Important victòria de l'Oleastrum davant d'un dels equips capdavanters del grup que li serveix, a més, per a sortir dels llocs de descens. la primera part va ser de domini per a l'Oleastrum que va aconseguir el gol, obra de Juanito, i que n'hagués pogut aconseguir dos més. La segona part ja va estar més igualada i el Torredembarra va disposar d'unes quantes oportunitats fins que va marcar el gol de l'empat. L'equip visitant va perdonar alguna ocasió més i va ser l'Oleastrum qui va fer el gol de la victòria amb un gran gol de Llobet. Els darrers compassos del partit van ser per l'Oleastrum que va controlar el joc i es va endur els tres punts.
La propera setmana l'Oleastrum jugarà al camp del Vila-seca.


Tercera Territorial


Castellvell 2 - Vilafortuny 0

L'equip del Vilafortuny va perdre el partit al camp del Castellvell, amb un resultat final de 2 a 0. Va ser durant els minuts de la primera part quan els jugadors de l'equip contrari van tenir l'oportunitat de fer els dos gols, els únics que es van marcar durant tot el partit. Els cambrilencs no van poder remuntar el resultat, i van tornar a casa amb una derrota, però que els manté en la tercera posició de la classificació general de tercera territorial.

Marina 1 - Montbrió 2

El partit va estar marcat per la primera jugada de perill per part del Marina, als 3 minuts, quan Chileno va ser derribat a dins l'àrea. L'àrbitre, però, va mostrar la targeta groga al jugador per dissimular l'acció, i aquest el va recriminar i li va ensenyar la targeta vermella. Així, als 5 minuts, el Marina ja jugava amb un jugador menys. La primera part va ser molt disputada, amb clares ocasions dels dos equips. A la segona part, al minut 65, Jordi aconseguia avançar al Marina al transformar una falta directa. Al minut 75, però, el Montbrió va empatar en un còrner. Finalment, quan el Marina buscava la victòria i els tres punts, el Montbrió en un contraatac, va fer el gol de la victòria. Tot i el resultat, el Marina segueix a la tercera posició a un punt de La Pastoreta, que és el segon classificat i per tant, el que jugaria la promoció d'ascens.
Aquesta propera jornada el Marina jugarà al camp de la Pastoreta, a Reus, el dissabte a les 6 de la tarda.

Jugada corresponent al partit disputat el dissabte al vespre entre el CB Cambrils i el CB Samà

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 75 - CB Samà 54

Els cambrilencs van sumar aquest dissabte una còmode victòria a casa contra el CB Samà. Des del primer moment, els locals van imposar un fort ritme de joc i un bon encert de cara a cistella. A nivell defensiu, el Cambrils també va dominar els visitants i van poder capturar un important nombre de rebots, tant en atac com en defensa. El Cambrils va poder marxar al descans amb un còmode avantatge en el marcador, que es va veure incrementat en la represa del partit. Finalment, el darrer quart també va ser de domini local, i el CB Cambrils va acabar imposant-se amb un resultat de 75 a 54.

Hoquei

Concom HC Montbui 5 - Cambrils CH 3

El Cambrils C.H. no pot treure un resultat positiu del seu desplaçament a Caldes. Els primers minuts de partit no van tenir un clar dominador, i no va ser fins al minut 11 de la primera part que van arribar els dos primers gols del H.C. Montbui. El primer va ser d'una jugada de falta directa (1-0), i el segon d'un fort tir que va sorprendre al porter cambrilenc (2-0). La rèplica del Cambrils va arribar de la mà de Joan Recasens al minut 17‚ deixant el marcador al final de la primera part en 2-1.
El H.C. Montbui només començar la segona part va sortit a sentenciar el partit. Al minut 4‚ feia pujar el 3-1, i al minut 8‚ el 4-1. El resultat semblava definitiu, però el Cambrils no va donar el partit per perdut. El 4-2 no va arribar fins al minut 15, i a un minut del final, el Cambrils deixava el marcador en un ajustat 4-3. Però en una desafortunada decisió arbitral, que va donar gol en una jugada a rellotge aturat, va arribar el definitiu 5-3.
Amb aquesta derrota el Cambrils conserva la dotzena posició de la classificació amb 25 punts i dos partits ajornats. La propera jornada, que es jugarà divendres a les 22 hores, el Cambrils rep al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, la visita del Netman C.P. Calafell, un rival directe en la lluita per la permanència.


Futbol sala


FS. Mont-roig 8 - CFS Mediterrani G. Sirvent 6
 
El Mediterrani va sortir a la primera part del partit sense garra, sense "xispa" i totalment fora del partit; una actitud que el Mont-roig va aprofitar per posar-se 6 a 1 a la primera part. A la segona tot va canviar, ja que el Mediterrani es va ficar a un gol de l'empat, i amb un 7 a 6 semblava que encara es podia donar la volta al marcador, però els tres pals i algunes errades incomprensibles davant la porteria contrària van fer que el Mediterrani es la jugués amb el porter quan faltaven 50 segons pel final. Aquest risc, però, es va traduir en el 8 a 6 final, un resultat amb el que el Mediterrani es complica molt la permanència a la preferent catalana, ja que esta a tres punts de la salvació.

Comenta aquest article