Esports

El Club Hípic Castells participa a la primera prova de la lliga provincial de Doma Clàssica

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 A dalt, Eduard Garcia i, a sota, Josep Castells, durant la seva participació a la prova d'aquest passat cap de setmana
El Club Hípic Castells va participar, aquest passat cap de setmana, a la primera prova de la lliga de Doma Clàssica de la demarcació de Tarragona, tres mesos després de la seva constitució. En aquesta prova, celebrada a les Borges del Camp, hi van participar tres genets del club que van aconseguir uns resultats força destacats. Així doncs, Eduard Garcia amb el seu cavall Cristal, va ser el segon en la categoria Reprise AP i Laia López, amb Especial 8è, va fer el 8è lloc en la categoria Reprise 2.
Per la seva part, el jove Josep Castells, amb el cavall Fosca, va aconseguir el 6è lloc en la categoria Reprise AP sent, amb 7 anys d'edat, el genet més jove que ha debutat en competició oficial a la demarcació de Tarragona.

La lliga provincial de Doma Clàssica la disputen 10 clubs hípics de la demarcació. cada mes es fa una prova en una seu diferent. El Club Hípic Castells ha encetat la seva participació amb aquests tres genets però no es descarten noves incorporacions en les properes proves ja que, tal com ha manifestat el responsable del club, Josep Castells "hi ha joves que s'estan iniciant i d'altres que s'estan preparant per a entrar en competició".

Comenta aquest article