Esports

El Marina s'endú el derbi cambrilenc de Tercera, el Cambrils guanya i l'Oleastrum empata contra el líder

Per Redacció

El jugador del Cambrils Pedro remata a la porteria del Sitges en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Sitges 1

Victòria importantíssima del Cambrils de cara a situar-se en els llocs tranquils de la classificació. Durant la primera part no hi va haver gaires ocasions de gol. No va ser fins la segona part que el Cambrils s'avançava en el marcador amb un gol d'Edu. Vint minuts més tard era el Sitges qui marcava el gol de l'empat. Al darrer minut es va produir la jugada clau del partit quan el porter del Sitges va fer caure dins l'àrea a Ferri. L'àrbitre va xiular penal i va expulsar el porter. El mateix Ferri va transformar el penal i va aconseguir la victòria per a l'equip local.
La propera setmana el Cambrils juga al camp del Sant Joan Despí.

Primera Territorial

La Cava 1 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum va aconseguir sumar un punt en el seu desplaçament al camp del líder en un partit molt renyit on l'àrbitre va acaparar tot el protagonisme i va desquiciar l'equip cambrilenc a qui va mostrar un total d'onze targetes, una d'elles vermella. L'equip de La Cava es va avançar al marcador al transformar un penal. L'equip cambrilenc va aconseguir marcar l'empat dos minuts abans de la mitja part. A la segona part ja no es va moure el marcador. Arran de l'actuació de l'àrbitre, l'Oleastrum presentarà un escrit de protesta a la Federació ja que, segons ha explicat el director esportiu del club Robert Barrientos a Revista Cambrils Diari Digital, "l'actuació de l'àrbitre va ser molt descarada, va xiular un penal en contra que no ho era i ens va anul·lar un gol legal".
El proper partit, l'Oleastrum el juga a casa davant el Torredembarra, el tercer classificat.

Imatge del derbi local de tercera disputat ahir al migdia entre el Marina i el Vilafortuny

Tercera Territorial


Vilafortuny 0 - Marina 3

El derbi local de Tercera es va saldar a favor dels interessos del Marina que es va imposar per un clar 0 a 3. El partit va estar presidit per la bona harmonia entre els dos clubs que ja abans de l'inici es van fer una foto conjunta i, un cop acabat, van fer un àpat conjunt al bar de les instal·lacions esportives. En l'aspecte esportiu, els dos clubs es presentaven al partit amb moltes baixes. Chileno marcava el primer gol del Marina al minut 30 de partit. El segon gol arribava a la segona part al transformar Jordi un penal. El 0 a 3 definitiu arribava al minut 80, obra de David.
La propera setmana el Vilafortuny jugarà al camp del Castellvell i el Marina jugarà a casa davant el Montbrió.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Corbera 55 - CB Cambrils 61

Sènior femení

CB La Selva "B" 42 - CB Cambrils 47

Els dos primers equips del Club Bàsquet Cambrils van aconseguir la victòria en els seus respectius enfrontaments disputats ahir diumenge a la tarda. L'equip sènior A va vèncer el darrer classificat de la lliga, el Corbera, per sis punts de diferència en un partit molt igualat i molt disputat. Amb aquesta nova victòria, l'equip cambrilenc se situa en el setè lloc.
Per la seva part, el primer equip femení també va endur-se la victòria en el seu desplaçament a La Selva del Camp. Les cambrilenques van aconseguir guanyar per només cinc punts de diferència, en un partit molt disputat.

Hoquei

Cambrils CH 12 - Club Olesa Patí 2

El Cambrils CH va aconseguir una nova victòria davant la seva afició, en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. El partit va ser de tràmit pels cambrilencs, ja que el Club Olesa Patí mai va fer perillar la victòria dels locals.
En els primer minuts de partit, el Cambrils es va marxar en el marcador, i no va ser fins el 3 a 0, que els visitants van poder obrir la porteria del Cambrils (3-1). La resposta dels locals però, no es va fer durar, i
novament els de Tarragó van anotar dos gols més (5-1). La relaxació pròpia d'anar per davant en el marcador va portar els dos gols de l'Olesa (5-2). El Cambrils no es va deixar sorprendre, i abans d'arribar a la mitja part va anotar tres gols més. Amb el resultat de 8-2 es va arribar al final de la primera part, però abans de finalitzar va arribar la jugada anecdòtica del partit. Els dos porters dels dos equips van ser expulsats per un enfrontament mutu.
La segona part va ser un tràmit sense massa cosa més que, quatre gols més del Cambrils, deixant el resultat final en 12 a 2.
Amb aquesta nova victòria, el Cambrils es situa en la 12a posició de la classificació amb 25 punts i dos partits ajornats. La propera jornada, el Cambrils visita la pista del Concom HC Montbui, que amb 28 punts ocupa dues posicions més que el Cambrils, i que aquesta darrera jornada ve de guanyar de casa del Reus Ploms.

Comenta aquest article