Esports

Més de 100 tiradors de la demarcació es donen cita en la trobada Interclubs organitzada pel Club de Tir Olímpic

Per Raquel Samaniego

Més de 100 esportistes es van reunir a la trodada. A la imatge, un d'ells durant la seva tirada

Al voltant de 100 tiradors, procedents de set clubs de Tir Olímpic de Tarragona, es van reunir aquest passat diumenge a les instal·lacions del Club de Cambrils per celebrar una trobada provincial, l'Interclubs 2009, així com per esmorzar acompanyats d'aficionats al mateix esport, de la família i els amics. El vicepresident del Club de Tir Olímpic de Cambrils —Lluís Gonzàlez—, va explicar que la jornada havia estat "extraordinària, perquè en total haurem estat unes 150 persones entre tiradors i acompanyants". Aquesta trobada provincial fa més de 10 anys que se celebra.

Per aquesta trobada de tir, els locals tenien preparada una sardinada per a tothom, acompanyada de pa, llangonissa i fruits secs, entre d'altres coses. "Hem hagut d'anar a comprar més pa perquè se'ns ha acabat, però hem pogut donar bé de menjar a tothom... Ha estat un bon esmorzar de diumenge!", explicava Gonzàlez.

Classificació de la trobada

En la classificació general, el guanyador va ser el tarragoní Javier Fau Rubio, amb 379 punts; en segon lloc, Ernesto Franquet Franquet, de Flix, amb 376; i el tercer va ser Josep Sancho Reverter, d'Amposta, amb un total de 374.
Pel que fa a la classificació del Club de Cambrils, el primer va ser Francisco López Garcia, amb 368 punts; seguit de Francisco Javier Romero Millán, amb 361; i Josep Ramon Puig Vallès, amb 351.
Els clubs participants a la trobada van ser els de Flix, Tortosa, Valls, Amposta, Tarragona, Móra d'Ebre i Cambrils.

Comenta aquest article