Societat

135 persones participen a la Bicicletada per la Pau i a la plantada d'arbres de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Per Raquel Samaniego

Imatge de la plantada d'arbres al Molí de la Torre que va fer el grup dels escoltes Gent de Mar

Un total de 135 persones van participar ahir diumenge en la III Bicicletada per la Pau organitzada pel grup d'escoltes Gent de Mar, que van iniciar el seu recorregut al Parc del Pescador. Després van continuar pel passeig Marítim fins la benzinera de Vilafortuny, van pujar cap al Vial del Cavet, i van acabar finalment al Molí de la Torre. Va ser en aquest últim punt on els participants, tant grans com petits, van plantar un arbre com a símbol de pau. "Una vegada hem arribat al Molí de la Torre, hem llegit un manifest i cada família ha plantat una alzina", explicava el cap dels escoltes, Dani Fortuny.

La novetat d'enguany era precisament la plantada d'aquests arbres. Tot i que el grup escolta ja havia realitzat aquesta activitat temps enrere, ha estat enguany quan ho ha fet coincidir amb la Bicicletada per la Pau. En total, es van plantar fins a 75 d'aquests arbres en un terreny del barri.

Ja fa tres anys que la bicicletada es fa a Cambrils, motivada per una que fa Intermon Oxfam a Barcelona: "nosaltres vam decidir adaptar la que es fa a la gran ciutat per una petita aquí", deia Fortuny. A més, manifestava estar molt content amb la participació, ja que cada any va a més: l'any passat es van apuntar a aquesta activitat unes 110 persones, 25 menys que diumenge.

Comenta aquest article