Societat

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer celebra la jornada de portes obertes

Per Berta Ruiz

Els pares i mares van poder visitar les diferents aules del centre. En la imatge, una de les aules d'informàtica de l'edifici Vedruna

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va obrir ahir a la tarda, les portes dels seus dos edificis –l'edifici Vedruna i l'edifici La Salle– en la seva Jornada de Portes Obertes.

L'edifici Vedruna –que acull l'Educació Infantil i l'Educació Secundària– va obrir les portes de totes les seves instal·lacions i de les diferents aules del centre, així com els treballs realitzats pels alumnes. Durant tota la tarda, es van poder recórrer i visitar cadascuna de les aules del centre com l'aula d'idiomes, les aules d'informàtica, el laboratori, l'aula d'audiovisuals, els camps esportius o les aules polivalents, en les quals els alumnes d'Educació Secundària Obligatòria van mostrar els treballs realitzats. Per exemple, a l'aula d'idiomes, els alumnes van poder presentar els seus treballs d'anglès; a l'aula polivalent, els alumnes van interpretar diferents peces musicals, mentre que alguns alumnes de quart d'ESO van interpretar un petit teatre sobre la història de Roma. A l'edifici Vedruna, els alumnes de quart d'ESO també van oferir un berenar popular a tothom per tal de recaptar diners pel viatge de fi de curs que enguany realitzaran per França.

La cap d'estudis d'Educació Secundària del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer –Pili Bas– explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital que, "volem que aquesta tarda sigui una tarda festiva amb la participació de totes les famílies, per tal que puguin veure tot el que fem al centre. A més, tota la gent que estigui interessada en formar part de la nostra comunitat educativa, doncs que també pugui veure i conèixer la nostra escola".

Danses del món a l'edifici La Salle

D'altra banda, l'edifici de La Salle també es va vestir de colors ahir a la tarda. Els alumnes d'Educació Primària van oferir un espectacle de danses d'arreu del món, portant balls de Rússia, Mèxic, Àfrica, Brasil, el Carib, Catalunya, Estats Units, Irlanda i la Índia. Després de l'espectacle, els pares dels alumnes també van poder visitar les instal·lacions de l'escola guiats pels mateixos alumnes. A La Salle també hi va haver berenar popular dels alumnes de quart d'ESO.

Els alumnes de primària van escenificar uns balls al pati de l'edifici de la Salle

Comenta aquest article