Societat

El cambrilenc Josep Capella protagonitza una conferència del cicle "Experiència de Periodista"

Per Redacció



Josep Capella i Xavier Bas en el decurs de la conferència celebrada aquest passat dilluns a l'auditori Caixa Tarragona
El periodista cambrilenc i col·laborador de la Revista Cambrils, Josep Capella, va explicar la seva experiència professional en una xerrada emmarcada en el cicle de conferències "Experiència de Periodista"que es va celebrar aquest passat dilluns a l'auditori Caixa Tarragona. El Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Caixa Tarragona organitzen aquest cicle de conferències que compta amb la presència de professionals tant reconeguts com Xavier Graset, Ferran Espada, Josep Capella, Josep M. Martí, Olga Viza, Bru Rovira i Pilar Aymerich.

Josep Capella, que és el delegat de TV3 a Madrid des de l'any 1998, va fer una llarga exposició de la seva tasca periodística fent un incís especial en com va viure com a periodista els atemptats de l'11-M a Madrid afirmant que "va ser l'experiència més colpidora de la meva carrera". A banda de repassar aquest capítol, el periodista, que treballa des de fa prop de vint anys a Madrid, primer com a corresponsal de Catalunya Ràdio, després com a delegat del diari Avui i, a continuació, com a delegat de Catalunya Ràdio a Madrid, abans d'arribar a TV3; va relatar algunes de les experiències viscudes en el seguiment de l'activitat política espanyola, tot recordant que ha cobert l’activitat diària dels tres darrers caps de govern espanyol: Felipe González, José M Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero.

Davant del públic assistent a la conferència, majoritàriament estudiants de la URV, Capella va incidir en els seus inicis priodístics a la Revista Cambrils, a la que encara hi continua vinculat amb la seva col·laboració mensual i com a membre de l'entitat editora de la publicació. També va esmentar el seu pas per Ràdio Popular i per Ràdio Reus.

Comenta aquest article