Societat

El Centre Cultural acull la jornada "La igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral", en el marc de les Jornades de la Dona

Per Berta Ruiz

Moment de la taula rodona sobre "La rendibilitat de la conciliació i la igualtat d'oportunitats"

Ahir a la tarda, la sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional va acollir la Jornada "La igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral" en el marc dels actes de les Jornades de la Dona 2009.

L'acte de benvinguda i la inauguració de la Jornada va anar a càrrec de la regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils –Maricel Llaveria–, i tot seguit es va encetar la jornada amb la xerrada "On som en matèria d'igualtat d'oportunitats?", amb el director del servei territorial del Departament de Treball de Tarragona, Josep M. Solanes. A partir de dos quarts de sis, va ser el torn de David Romero, consultor de la Fundació Adecco, que va parlar sobre "El foment de la integració laboral de les dones".

A mitja tarda es va iniciar una taula rodona sota el títol "La rendibilitat de la conciliació i la igualtat d'oportunitats", amb el director de Relacions Externes de MRW –Paco Sosa– i el director general de TQ Tecnol, Xavier Martínez. Posteriorment, l'empresària cambrilenca Grego Rosenboon va parlar de "La conciliació en primera persona".

Durant la jornada d'ahir dimecres també es va realitzar un taller al centre Les Basses, de les 16 a les 19 hores, sobre "La participació de la dona en la construcció de la ciutat", comptant amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones i a càrrec d'Adriana Cioccleto i Marta Fontseca, arquitectes integrants del Col·lectiu Punt6.


Diumenge, Dia Internacional de la Dona

El diumenge 8 de març se celebrarà el Dia Internacional de la Dona. A partir de les dotze del migdia, el Parc del Pescador acollirà l'actuació del grup de vent Staccato de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, sota la direcció d'Eva Garriga. Tot seguit, es farà la lectura del manifest a càrrec de la regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils, Maricel Llaveria.

Comenta aquest article