Cultura

Joan Colom estrena el seu darrer espectacle "Caminava Caracolito" dins del cicle Basic's Cambrils

Per Berta Ruiz

Un moment de l'espectacle de Joan Colom, el passat divendres a la sala Ka l'Arrib

El cambrilenc Joan Colom va estrenar el passat divendres 27 de febrer a la sala Ka l'Arrib, dins del cicle Basic's Cambrils, el seu darrer espectacle "Caminava Caracolito".

Davant un públic nombrós que omplia la sala, Joan Colom va fer l'estrena d'aquest espectacle. Un recull de tres contes i dues cançons teatralitzades, "amb molts alts i baixos, que van des de climes tranquils, fins i tot místics passant per l'alegria desbordant. Hi ha molts contrastos i molt de contingut, tot i que els contes siguin molt senzills. Un conte pot tenir moltes lectures i moltes formes", tal com va explicar el mateix Joan Colom a Revista Cambrils Diari Digital. De fet, el personatge principal, Caracolito, és amb el què Joan Colom inicia l'espectacle, dient que, "Caracolitos i Caracolitas eren, són i seran els personatges reals basats en fets, somnis i pensaments reals que surten de mi. Per tant, és un recull de la meva vida, vivències i pensaments".

Pel que fa a l'acompanyament musical, Colom s'acompanya d'una guitarra durant bona part de l'espectacle i també fa servir l'acordió. Un cop engegat aquest nou espectacle, l'objectiu de Colom és fer-lo rodar i portar-lo per diferents sales, tot i que, tal i com va dir Joan Colom, encara vol acabar de millorar i polir l'espectacle. No obstant, ja treballa en un nou projecte que possiblement veurà la llum en breu i que podria portar per títol "Canatarella i ballaruca", amb un caire molt més "farandulero", tal i com va explicar el cambrilenc.

Comenta aquest article