Esports

Bon inici de temporada per al Club Escola de Judo Cambrils

Per Miquel Díaz

Representants alevins, infantils i cadet al Campionat Provincial 2004

La temporada competitiva ha començat força bé per als judokes del CE Judo Cambrils, que han aconseguit molt bones posicions en els circuits de campionats que s'estan portant a terme des de principi d'any en les diferents categories. Remarcar la segona posició que va assolir Òscar Díaz Palos en el Campionat de Catalunya absolut, que es va celebrar el dia 13 de desembre de 2003 a Badia del Vallès (Barcelona). Aquest campionat era classificatori per al Campionat d'Espanya, i només el primer i el segon classificat de cada pes i comunitat autònoma (Òscar Díaz Palos va quedar subcampió en la categoria de -81 kg) tenien opció a presentar-se a la fase de sector per participar al Campionat d'Espanya.

La seva actuació va ser formidable, va arribar a la final i va aconseguir el subcampionat. Cal dir que Òscar Díaz Palos no va anar finalment a la fase de sector del Campionat d'Espanya, que es va celebrar el gener, ja que li va sorgir l'oportunitat de viatjar al Japó, bressol del judo mundial, per a millorar el seu nivell tècnic i de coneixements, i va optar per sacrificar la participació al Campionat d'Espanya per aquesta oportunitat única.

Campionat Provincial júnior i sènior

El 14 de febrer es va celebrar a les instal·lacions esportives de l'Hospitalet de l'Infant el Campionat Provincial de les categories júnior i sènior. Miguel A. Díaz Palos es va proclamar campió en la categoria sènior de -73 kg.

§ Campionat Provincial benjamí, aleví, infantil i cadet§

L'equip benjamí que va participar al Provincial 2004
El dia 14 de març es va celebrar al Pavelló Olímpic de Reus el Campionat Provincial de les categories benjamí, alveí, infantil i cadet. L'equip de competició del Club Escola de Judo Cambrils estava format per deu nens, nou dels quals van pujar al pòdium en les seves corresponents categories.

Al matí es van disputar les categories benjamí (femení i masculí). En la categoria benjamí masculí (anys 94 i 95) hi van participar dos judokes del C.E. Judo Cambrils: Alexandre Santos Carrión i Bertín Krasimirov Eslovov. Tots dos van ser medalla de bronze en les categories de -34 kg i -30 kg. En la mateixa categoria però femenina, Laura Estrada Salter i Elbereth Lanciano es van proclamar subcampiones de Tarragona en les categories de -34 kg i +46 kg respectivament.

La categoria aleví (anys 92 i 93) va ser la menys afortunada en el medaller, no obstant els nens representants van fer un bon paper durant tot el campionat: Francesc X. López Ferreres va quedar en tercera posició, aconseguint així la medalla de bronze en la categoria de -42 kg, i Anton Llaveria Forcadell no va pujar al pòdium perquè va perdre a semifinals, però va assolir una respectable quarta posició en el campionat de la seva categoria.

La categoria infantil (anys 90 i 91) també van treure uns resultats molt bons. En la categoria masculina de -55 kg, dos judokes del CE Judo Cambrils van pujar al pòdium: Víctor Gavaldà Rus va ser el subcampió de Tarragona i Sergi Roca Moliner va aconseguir la medalla de bronze al mateix pes.

En la mateixa categoria però femenina, Carla García Jurado es va proclamar campiona provincial de Tarragona en el pes -52 kg, i així va aconseguir la classifiació per al Campionat de Catalunya infantil, que se celebrarà el pròxim mes de maig a Girona. Dir que només poden participar en el Campionat de Catalunya, el campió i subcampió de cada pes.

En la categoria cadet (anys 88 i 89) el club només va tenir representació femenina, Leire Martín de la Fuente, que va participar en -52 kg i va quedar subcampiona, al perdre amb l'actual campiona d'Espanya d'aquesta categoria. Leire també es va classificar per al Campionat de Catalunya de la seva categoria, que també se celebrarà a Girona el pròxim mes de maig. Enhorabona a tots els judokes del club pels seus resultats.

Comenta aquest article