Informació general

L'ACA actuarà al barranc de la Verge del Camí i el Torrent d'en Gené, els més afectats pel darrer temporal de vent

Per Berta Ruiz

Aspecte del barranc de la Verge del Camí, a l'alçada de la Parellada, a finals del passat mes de gener

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) farà diferents actuacions als cursos fluvials del barranc de la Verge del Camí i el Torrent d'en Gené, ja que van ser les principals rieres afectades pel temporal de vent que es va produir a finals del passat mes de gener.

Segons ha explicat el regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Mas– a Revista Cambrils Diari Digital, aquestes actuacions es refereixen als ajuts donats per la caiguda de pins i arbres que va produir el fort vendaval. Des de l'Ajuntament de Cambrils ja es va dur a terme una primera actuació de poda i retirada dels arbres caiguts a les lleres de les rieres, tot i que tal hi com ha comentat Mas, l'Agència Catalana de l'Aigua n'és la gestora d'aquests espais i hi actuarà de manera directa per evitar l'acumulació de restes vegetals.

A tot Catalunya, l'Agència Catalana de l'Aigua preveu fer un total de 200 actuacions relacionades amb els efectes del temporal, per les quals s'invertiran 704.400 euros.

Comenta aquest article