Societat

Les històries sobre els més petits centren una nova trobada de contacontes a la Biblioteca Municipal

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió de contacontes amb Imma Pujol, ahir a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal

Els contes i les històries sobre els més petits van centrar ahir a la tarda a la Biblioteca Municipal, una nova sessió del cicle de contes que tracta i parla sobre les diferents edats i etapes de la vida. Ahir, va ser el torn d'Imma Pujol, que va centrar la seva intervenció en històries sobre la infantesa, un període que ella mateixa va definir "com a molt ampli, en el què passen moltes coses i moltes històries. Són contes que deixen entreveure els comportaments dels més petits, les seves relacions amb els amics i amb l'escola o les experiències que els hi passen. Hi caben moltes coses, i segurament algú s'hi pot sentir reflectit". La contacontes també va portar diferents elements per interactuar amb els més petits.

En properes trobades del cicle també es parlarà sobre els adolescents; els pares i les mares i també els avis.

Aquest dijous la Biblioteca estarà tancada

D'altra banda, cal recordar que aquest proper dijous 26 de febrer, de les 10 a les 13 hores, la Biblioteca Municipal tancarà per finalitzar els canvis de la renovació del mobiliari.

Tertúlia amb l'escriptora Maria Barbal

Aquest proper divendres, la Biblioteca també rebrà una destacada visita. A partir de les 19 hores, s'iniciarà una tertúlia amb l'escriptora Maria Barbal, en una activitat patrocinada per la Institució de les Lletres Catalanes.

Comenta aquest article