Societat

Es posa en funcionament el servei municipal d’Informació a la Mediació Familiar

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils posa en funcionament el servei d'Informació a la Mediació Familiar, que pretén ser una mesura de suport a la família i un mètode de resolució de conflictes. Així, mitjançant aquest servei es vol evitar l'obertura de procediments judicials de caràcter contenciós i posar fi als ja iniciats o reduir-los. Aquest és un acord fruit d'un conveni signat amb el Departament de Justícia, durant el passat mes de novembre.
 
L'objectiu d'aquest conveni és impulsar i difondre la mediació com a millor manera de resolució d'enfrontaments familiars, facilitant l'accés a la mediació dels ciutadans i ciutadanes que contactin amb el consistori. Així doncs, es facilitarà la informació necessària i es derivaran el casos al Centre de Mediació Familiar de Catalunya.
 
La tasca que realitzarà l'Ajuntament serà, en primer lloc, informar sobre la possibilitat de dur a terme la mediació familiar; orientar i atendre la persona interessada en la mediació familiar i informar-la de la mediació i de les seves característiques; proporcionar-li el formulari de sol·licitud i l'ajuda necessària per emplenar-lo; i per últim, informar-la directament sobre els requisits per obtenir l'assistència jurídica gratuïta i trametre la sol·licitud a la seu del Centre de Mediació Familiar de Catalunya.

Comenta aquest article