Societat

Els centres educatius cambrilencs es vesteixen de Carnaval

Per Berta Ruiz

Els alumnes de l'IES Cambrils van representar diferents balls i actuacions

Tots els centres educatius cambrilencs van muntar les seves respectives festes de Carnaval. Al llarg de la jornada de divendres, bona part dels alumnes de les escoles van poder disfressar-se i divertir-se amb l'organització de balls i espectacles als seus centres o petites rues pels carrers de Cambrils.

L'IES Cambrils, per exemple, va vestir-se de festa i de música per celebrar la festa del Carnaval. La sala d'actes del centre va omplir-se de públic que no va parar d'animar, de passar-s'ho bé i de corejar totes les coreografies i balls que van anar presentant els alumnes dels diferents cursos d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i de Batxillerat del centre. Les disfresses, les músiques més actuals i el bon humor van ser els principals protagonistes que van oferir tant els alumnes com els professors durant aquesta festa. A més, un jurat format per professors va ser l'encarregat de valorar i puntuar el vestuari i la posada en escena dels diferents grups participants.

Els més petits del CEIP Marinada també van fer una petita rua pels carrers del voltant del centre. Enguany, la canalla va anar disfressada de marietes.

Els alumnes més petits del CEIP Marinada es van disfressar de marietes

Comenta aquest article