Societat

El parc del Pinaret acull la festa de Carnaval del CEIP Joan Ardèvol i les llars d'infants Maria Dolors Medina i La Cuca

Per Berta Ruiz

Uns 250 nens dels tres centres van participar en la festa de Carnaval

Els alumnes més petits del CEIP Joan Ardèvol, la Llar d'infants Maria Dolors Medina i la Llar d'infants La Cuca van celebrar el passat divendres al matí el seu carnaval al Parc del Pinaret.

Els petits de La Cuca, de 2 anys d'edat, van disfressar-se de peixos del mar; els petits de la llar d'infants Maria Dolors Medina, també de 2 anys, ho fan fer de Peter Pan; mentre que els alumnes de P3, P4 i P5 del CEIP Joan Ardèvol ho van fer vestits de pirates. Tot plegat, va reunir uns 250 nens i nenes que van gaudir de la rua, que va desfil·lar per la Llar d'infants Maria Dolors Medina, el CEIP Joan Ardèvol i l'avinguda del Mil·lenari fins arribar al Parc del Pinaret. Els alumnes de La Cuca –un centre que està situat al Molí de la Torre– van desplaçar-se fins al parc amb el trenet turístic, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Un cop al parc, el grup d'animació Pipirimosca va ser l'encarregat d'animar i posar música a la festa. Els més petits van poder ballar, saltar i passar-s'ho, mentre que els pares també van poder sumar-se a la festa des de la graderia.

Comenta aquest article