Informació general

L'Escola d'Hoteleria i Turisme tanca unes intenses Jornades de gastronomia i turisme al centre

Per Berta Ruiz

Moment de la demostració que va oferir Marc Piqué –exalumne de l'escola– del restaurant Roc de Sant Gaietà

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va tancar ahir dijous les seves XIII Jornades Gastronòmico-Turístiques que s'han dut a terme a les instal·lacions del centre durant tota aquesta setmana.

Durant aquests quatre dies d'activitats, el centre ha acollit diferents xerrades, tallers, conferències i demostracions a càrrec de diferents professionals del món de la cuina, de la restauració i del turisme, la major part dels quals van ser alumnes de l'escola.

El cap d'estudis de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme –Jordi Jardí– va valorar molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital aquestes jornades dirigides exclusivament als més de 370 alumnes del centre. Segons va dir Jordi Jardí, "les activitats han anat molt bé i són molt bones, perquè la principal finalitat que es busca és que l'alumne tingui el contacte amb l'empresari i vegi la realitat. Enguany, i donat que fem els 25 anys d'escola, una de les coses que també buscàvem era que la majoria dels conferenciants fossin exalumnes, que actualment estiguin en llocs de rellevància, amb càrrecs de responsabilitat o portant el seu propi negoci".

De fet, les demostracions han estat molt variades, amb classes de pastisseria, xerrades sobre la gastronomia en zones rurals, muntatge de càterings i banquets, tècniques de màrqueting en restauració, classes d'animació, gestió d'un establiment o demostracions de cuina actual, entre d'altres tallers relacionats amb totes les especialitats que s'imparteixen a l'escola. A més s'ha comptat amb professionals provinents de restaurants de diferents punts de Catalunya i també de l'Estat. Segons va afirmar Jardí, "en la nostra trajectòria de 25 anys d'història els nostres alumnes s'han mogut per infinitat de llocs".

Comenta aquest article