Cultura

Montse Parra i Nuri Mariné porten l'erotisme més artístic i divertit a la Biblioteca Municipal

Per Berta Ruiz

Montse Parra va explicar els contes eròtics, mentre Nuri Mariné va pintar un quadre, el passat divendres a la Biblioteca

La Biblioteca Municipal va acollir el passat divendres al vespre una sessió de contes molt original: una sessió de contes eròtics a càrrec de Montse Parra i Nuri Mariné, que va omplir d'espectadors la segona planta de la Biblioteca.

Dins de la gira de biblioteques que les ha dut per diferents poblacions de la demarcació de Tarragona com Cunit, Mont-roig, Falset, Torredembarra i Vila-seca, Cambrils va ser la darrera parada d'aquesta demostració d'art i d'històries. Montse Parra va ser l'encarregada d'explicar una sel·lecció de contes eròtics triats per a l'ocasió, mentre Nuri Mariné va pintar un quadre també relacionat amb l'erotisme. En aquest cas, l'artista cambrilenca va plasmar en poc més d'una hora una dona nua. Una combinació molt original i diferent que va connectar perfectament i va fer riure el públic assistent.
La Montse i la Nuri van explicar a Revista Cambrils Diari Digital que "ens entenem molt bé i és divertit. Són contes triats expressament, perquè siguin divertits i els quadres també estan fets expressament per aquesta gira de biblioteques". Pel que fa als quadres, normalment se'ls queda la mateixa biblioteca o en alguna ocasió s'ha rifat, tal i com va comentar Nuri Mariné.

La propera sessió de contes eròtics tindrà lloc a Reus, on es tancarà aquesta primera gira, tot i que en preveuen encetar una de nova.

Comenta aquest article