Cultura

La Banda de Música Costa Daurada ofereix el seu primer concert

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'actuació de la Banda de Música Costa Daurada, el passat divendres al Teatre Auditori de Salou

La Banda de Música Costa Daurada va fer la seva estrena aquest passat divendres a la tarda en un concert ofert al Teatre Auditori de Salou, TAS, emmarcat en els actes de la Festa Major de Salou.
El TAS es va omplir de gom a gom per a escoltar els primers acords de la nova banda que està composada per 60 músics, d'edats molt diverses, procedents a parts iguals de les escoles de música de Cambrils i de Salou.

El concert del passat divendres va tenir un preàmbul. Primer que tot es va fer la presentació dels músics de la banda. A continuació van ser els alcaldes de les dues poblacions qui van dirigir unes paraules a la nova formació musical encoratjant als seus components a mantenir per molts temps aquest nova iniciativa cultural conjunta entre les dues poblacions.

La banda va estar dirigida per Joan Jacint Gisbert, professor de clarinet de l'Escola de Música de Salou, i per Dídac Arcas, professor de saxo de l'Escola de Música de Cambrils. Van interpretar peces de J. Sanchís, J. Barry, A. Waignein i F. Palmarola, entre d'altres.

La primera actuació de la Banda de Música Costa Daurada a Cambrils serà a la processó del Divendres Sant i, posteriorment, actuaran en el marc de la Festa Major de Sant Pere. A Salou actuaran el proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi.
Joan Jacint Gisbert i Dídac Arcas, els dos directors, davant de la Banda de Música

Comenta aquest article