Esports

Els més petits, els prebenjamins, guanyen en tot allò que participen

Per Ramon Llobet

L’equip prebenjamí de l’Escola de Futbol Veterans

A la darrera revista us vam informar de l’ascens del juvenil i la final de temporada a Alemanya de l’aleví. Aquest mes us expliquem què van fer els infantils i els més petits, i les perspectives per a la propera temporada.

Infantil

Una vegada finalitzada la lliga de Divisió d’Honor, els partits amistosos jugats s’han saldat amb resultats excel·lents. 7-0 al Cusa (Preferent), 6-1 al Mollet (nou a Divisió d’Honor), 5-1 al Nàstic (imbatut tot l’any a la província) i a més guanyant el torneig Cerdanya-Cup que durant tres dies van disputar 10 equips de tot Espanya. Van eliminar el Xàtiva (València), Terrassa, Gernika (Bilbao), Telde (Canàries) a semifinal i van guanyar la final 3-1 al Toledo. Un gran torneig en què, a més, l’Aleix Vidal va guanyar les mencions de millor jugador del torneig i màxim golejador, i els porters Ricard Llao i Jordi Llorens els porters menys golejats. Tota una final de Divisió d’Honor.

Benjamins/Prebenjamins

La festa ha anat per als més petits, ja que la temporada dels prebenjamins ha estat impressionant. Campions de la lliga del Baix Camp, als tornejos de la Pastoreta i la Canonja eliminaven tots els equips sense cap problema. El que més ganes ens tenia, el Nàstic, s’ha emportat un bon correctiu: de tres partits, tres victòries nostres.
Molt bona qualitat en aquest equip i desitgem que segueixin fent-ho tan bé.
I als tres equips de benjamins, també felicitar-los per la seva temporada.

Comenta aquest article