Esports

L'atleta cambrilenca Sandra Álvarez qualla una bona actuació en el campionat de Catalunya júnior de pista coberta

Per Pere Ferrando



L'atleta Sandra Álvarez en el moment d'efectuar el llançament de pes aquest passat cap de setmana
Durant el passat cap de setmana es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya júnior de pista coberta.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi va participar Sandra Álvarez a les proves de salt d'alçada i de llançament de pes. També ho havia de fer Elisa Laguna, però la grip va impedir la seva assistència. Una llàstima donat el seu gran estat de forma.
A la prova del salt d'alçada la Sandra assolia la 4a. posició amb un millor salt de 1.32 metres. A la prova del llançament de pes va ser 8a. amb un millor registre de 8.58 metres registre que suposa ser rècord de Cambrils júnior.

5a Jornada de la Lliga Catalana de promoció

D'altra banda, el dissabte 31 de gener es va disputar, a la pista d'atletisme de Valls, la 5a. jornada de la Lliga Catalana de promoció.
Tot i el mal temps s'hi van aplegar nombrosos atletes provinents de tot Catalunya a la recerca de marques mínimes per a participar a campionats nacionals i estatals. Setze d'aquests atletes eren del Club Atletisme Cambrils, els quals van assolir una excel·lent estadística: quatre rècords de Cambrils; vuit marques mínimes de participació a campionats de Catalunya; una marca mínima de participació a campionats estatals –l'Elbereth Lanciano al llançament de martell– i quinze millores de marca personal.

Aquests van ser els resultats: John Reales Rendón va ser primer en els 60 metres tanques en la categoria juvenil; Elbereth Lanciano Lázaro va ser primera en la prova del llançament de martell en la categoria cadet i segona en el llançament de disc; David Álvarez Martínez va ser primer en els 60 metres tanques en la categoria infantil i segon en el salt d'alçada; Judith Codorniu Ramos va ser primera en els 60 metres tanques en categoria juvenil i segona en el salt d'alçada; Courtney Simms va ser primera en la prova dels 60 metres tanques en la categoria cadet; Maria Álvarez González va ser primera en els 150 metres llisos en la categoria infantil i va ser tercera en els 60 metres llisos. Sandra Álvarez Martínez va quedar segona en el llançament de martell en la categoria júnior; John Reales Rendón va quedar segon en les proves dels 60 i els 200 metres llisos en la categoria juvenil; Tania Borrero Acosta va ser segona en els 60 metres llisos, els 60 metres tanques i el salt de llargada en la categoria juvenil; Guillem Sarrà Ferrer va ser segon en els 60 metres llisos i en el salt de llargada en la categoria aleví.

El proper cap de setmana la cita serà a casa. El dissabte s'organitza a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial d'Hivern per equips en les categories infantil i aleví.

Comenta aquest article