Cultura

La Biblioteca Municipal premia als seus superlectors 2008

Per Berta Ruiz

 
 
A dalt, les guanyadores del premi Superlectors 2008 amb Joan Recasens. A sota, un moment de la sessió de contes amb Rat Cebrián.
La Biblioteca Municipal va entregar ahir a la tarda els premis als seus superlectors de l'any 2008. A l'acte d'entrega hi va ser present el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens–, que juntament amb la bibliotecària Rosa M. Fusté van ser els encarregats de repartir els premis en cada categoria.

Premis als superlectors del 2008

En la categoria de fins a 6 sis anys, el premi va ser per Ana Sánchez Borrero amb un total de 265 préstecs realitzats durant tot l'any passat; en la categoria d'entre els 7 i els 11 anys, el premi va ser per Angie Díaz Herrera amb un total de 157 préstecs durant el 2008; en la categoria d'entre els 12 i els 17 anys, el premi de superlectora va ser per Florencia M. Serra de los Santos amb un total de 207 préstecs, i finalment, en la categoria d'adults, el primer premi va ser per Martina Papcunarova amb 312 préstecs, tot i que no va poder ser present a l'acte d'ahir perquè estava malalta.
D'altra banda, ahir també es va aprofitar per fer l'entrega de la panera cultural de la Biblioteca a la guanyadora d'enguany, Ginebra Carbajosa Martín. El sorteig ja va realitzar-se el passat 12 de gener.

Contes de nadons

Per cloure l'acte, la contacontes Rat Cebrián va encetar un nou cicle de contacontes, que al llarg de sis sessions tractarà i parlarà sobre les diferents edats i etapes de la vida. Ahir, es va encetar el cicle amb un seguit de contes i històries sobre els nadons, tot explicant els seus gestos, els seus plors, els seus jocs, els seus sentiments i emocions. En properes trobades també es parlarà sobre els nens i les nenes; els adolescents; els pares i les mares i també els avis.

Comenta aquest article