Cultura

L'exposició "Per un barri digne" recull els projectes posats en marxa dins de la Llei de millora de barris

Per Redacció



Vídeo de l'exposició en què es mostren els projectes realitzats al Barri Antic de Cambrils
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catatalunya va inaugurar la setmana passada l'exposició "Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial".

La mostra, que està instal·lada a la sala d'exposicions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Barcelona, es podrà visitar fins el proper 27 de febrer i recull el resultat de les cinc convocatòries d'ajuts de la Llei de millora de barris, quatre anys després d'iniciar-se. Entre aquests, també hi és present el projecte de millora del Barri Antic de Cambrils

L'exposició, organitzada pel DTOP, pretén acostar de manera molt visual els projectes posats en marxa dins del Programa de barris.
La mostra d'estructura en cinc blocs temàtics: un primer bloc explicatiu amb les línies generals del Pla de barris; un segon bloc amb els processos de participació i cooperació ciutadana, un tercer apartat amb els programes socials, de promoció econòmica i programes de dinamització; un quart bloc sobre espai públic, accessibilitat i sostenibilitat i un cinquè bloc sobre la dotació d'equipaments, rehabilitació i millora urbanística.

Tot aquest contingut es combina amb plafons explicatius, vídeos testimonials dels veïns, també una col·lecció de fitxes amb el detall dels projectes dels 92 barris beneficiats i una base cartogràfica.

Comenta aquest article