Informació general

La segona fase de la remodelació del port haurà d’esperar

Per Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament ha proposat un pla de millora per canviar el mobiliari, l’enllumenat i la senyalització de la fase del port que ja està remodelada
La Generalitat no ha previst fer la segona fase de la remodelació de la façana portuària. Així ho va expressar l’alcalde, Robert Benaiges, després de reunir-se amb el director general de Ports i Transports de la Generalitat, Enric Ticó. Ara per ara no hi ha pressupost ni projecte d’aquesta part del port a remodelar i fins l’any 2005 no es podrà contemplar què és el que s’ha de fer. Benaiges va ser explícit amb la seva apreciació, “confio que la Generalitat ja hagi canviat de color polític”·, va manifestar.

Millora del mobiliari

A la reunió, però, es van abordar altres temes. L’Ajuntament va manifestar a la Generalitat la seva intenció de presentar un pla de millora dels serveis i del mobiliari del port, “volem canviar el mobiliari, la senyalització, la jardineria, l’enllumenat... perquè no ens agrada gens el que s’hi ha fet. Des de la Generalitat se’ns ha dit que estan disposat a finançar aquests canvis. També vam parlar d’aplicar una ordenança sobre l’ocupació de la via pública a la zona del port”. L’Ajuntament, segons va dir l’alcalde, vol unificar el mobiliari particular dels establiments, regularitzar l’ocupació i prohibir l’ocupació comercial a la façana portuària.

Comenta aquest article