Cultura

El FEC prepara dues sessions especials amb curtmetratges fets per directors de les comarques de Tarragona

Per Redacció



Imatge del cartell del XI Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus que tindrà lloc durant els mesos de febrer i març del 2009
El Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus, està preparant dues sessions especials amb curtmetratges realitzats per directors de les comarques de Tarragona. L'onzena edició del FEC tindrà lloc a Cambrils del 25 al 28 de febrer i a Reus del 4 al 7 de març i aquestes dues sessions són una novetat pel festival que el 2009 celebrarà també al sisena edició del concurs Microfilms.

Els curtmetratges que poden participar en aquestes dues sessions especials han de ser posteriors al 2006 i tenir una durada d'entre 3 i 30 minuts en format vídeo. Els interessats han d'enviar un correu electrònic a fec@festival.com amb informació del seu curtmetratge, en cas de rebre més sol·licituds de les disponibles el FEC realitzarà una selecció prèvia dels curts.

El FEC 2009 ha registrat més de 900 curtmetratges inscrits

D'altra banda, la pàgina web del festival www.fecfestival.com   ha informat que ja ha finalitzat el període d'inscripcions per participar en el Festival Europeu de Curtmetratges i que s'han registrat més de 900 curtmetratges procedents d’Albania, Alemanya, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bèlgica, Croacia, Dinamarca, Eslovaquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Hungria, Islandia, Irlanda, Itàlia, Lituània, Noruèga, Polònia, Portugal, República Txèca, Rumania, Russia, Sèrbia, Suecia, Suïssa, Turquia i Ucraïna.

Comenta aquest article