El Club Atletisme Cambrils assoleix la primera posició en el campionat territorial de proves combinades disputat a Cambrils

Elisa Laguna en la prova de salt d'alçada, el passat dissabte a la tarda

Els passats 20 i 21 de desembre es va disputar a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils, el campionat territorial de proves combinades d'hivern en les categories cadet, juvenil, júnior i absolut. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part cinc atletes que van assolir la següent estadística: 5 medalles –tres d'or i dues de bronze–, un rècord de Cambrils i cinc marques mínimes per participar en els respectius campionats de Catalunya. En el conjunt del medaller, el Club Atletisme Cambrils va assolir la primera posició a nivell de tots els clubs de la delegació.

La participant més destacada va ser l'Elisa Laguna, que va assolir el campionat júnior i absolut amb una marca de 2.055 punts amb els què va establir un rècord de Cambrils júnior. Una victòria assolida in extremis, ja que un zero al salt d'alçada va obligar a sumar tots els punts possibles a la resta de les proves per a compensar aquest error.

També va guanyar la medalla d'or Judith Codorniu en la categoria juvenil, amb una marca de 2.257 punts i l'Andreu Sarrà en la categoria cadet amb una marca personal de 1.921 punts. D'altra banda, Tania Borrero va assolir la medalla de bronze amb una millor marca personal de 1.921 punts. El mateix metall va aconseguir Nastia Skrynnyk en la categoria cadet amb una millor marca personal de 1.676 punts.