Esports

La Unió d'Escacs Cambrils celebra el seu tradicional torneig nadalenc

Per Redacció

Un moment del torneig, disputat el passat dissabte a la tarda a la seu de la Unió d'Escacs Cambrils

La Unió d'Escacs Cambrils va celebrar aquest passat dissabte 20 de desembre, un torneig en la modalitat llampec –partides de 5 minuts per cada jugador– a la seva seu social situada al Palau Municipal d'Esports.

Aquest torneig ja és un clàssic del programa d'activitats d'aquesta entitat, que el passat mes de juny va celebrar el 50è aniversari d'escacs a Cambrils. Enguany, també ha estat la segona edició que aquest torneig porta el nom de Memorial Montserrat Piera, una recordada companya per a tots els membres de l'entitat.

En aquesta edició del torneig, hi van prendre part un total de quinze jugadors, que es van distribuir en dos grups segons l'edat: 5 jugadors en categoria infantil i 10 jugadors en categoria sènior. Després de dues hores d'intenses partides, els resultats van ser els següents: en el grup sènior, el guanyador va ser Josep M. Vilageliu, mentre que el segon classificat va ser Jordi Franquet. En el grup infantil, el campió va ser David Cabrero, mentre que el segon classificat va ser Sergi Toda. Els guanyadors van rebre diferents trofeus, mentre que la resta de participants van rebre una medalla de record. Per tancar el torneig, tots els assistents van ser convidats a una xocolatada.

X Torneig quadrangular d'escacs per equips Festa Major de Cambrils

Una altra de les recents activitats destacades de la Unió d'Escacs Cambrils va ser el X Torneig quadrangular d'escacs per equips Festa Major de Cambrils 2008, disputada el passat 6 de desembre. En aquest torneig es va comptar amb la participació del Vila-seca, el Capablanca de Tarragona, l'Escacs Reus i l'equip local, amb un total de 24 participants. A més, també es va comptar amb l'assistència del president de la federació tarragonina d'escacs.

Després d'unes intenses partides i l'alta qualitat dels participants, el Cambrils va ser el merescut guanyador amb un resultat de 4 punts –d'un total de 6 punts–, seguit del Vila-seca amb 3,5 punts. Es van repartir trofeus per a tots els equips, i es va entregar una placa al capità del Vila-seca, club que ha participat en les deu vegades que s'ha disputat el torneig.
També es realitzar un encontre infantil entre quatre nens del Vila-seca i quatre del Cambrils. El resultat final, va ser de 4 a 0, a favor del Cambrils.

Comenta aquest article