Informació general

Pasqual Maragall visita la Fira

Per Josep Maria Ferrando



Pasqual Maragall i la seva esposa acompanyats pels representants del PSC local
El futur candidat a la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, va visitar la Fira el dissabte 8 de juny, convidat pels membres de l’agrupació local, que el van acompanyar durant tot el seu recorregut pel recinte. Pasqual Maragall va parlar amb diversos expositors i de manera especial amb els responsables dels diversos estands de la Fira d’Entitats. En finalitzar el recorregut, Pasqual Maragall i Robert Benaiges van ser entrevistats a l’estand de Ràdio Cambrils, on també hi era present Revista Cambrils. Pasqual Maragall va dir que estava impressionat pel creixement de Cambrils, dient que amb 22.000 habitants a partir d’ara ja es podria parlar de Reus, Tarragona, Valls i Cambrils per parlar de la segona àrea metropolitana de Catalunya, amb 350.000 habitants.
Pasqual Maragall va fer referència a les perspectives electorals del PSC a les properes eleccions municipals. En paraules textuals, referint-se a Robert Benaiges, va dir: “jo ja el veig d’alcalde, amb la persona que és i amb l’aritmètica política, tornarem a ser els primers, passarà igual que a Catalunya. El que queda primer és el que ha de governar, això serà així”.
Sobre altres temes de l’actualitat cambrilenca, Pasqual Maragall va opinar per exemple sobre el futur camp de golf del Parc Samà. De manera general va dir que els camps de golf no s’han de prohibir, perquè són un tema important de cara al turisme, però a Catalunya no sobra res, i menys l’aigua, per tant s’ha de sospesar bé tot i les coses s’han de fer amb molt de respecte.


 
 
A dalt, el delegat del govern, Àngel Sagardoy, visitant l'estand de la Revista . A sota, el regidor Alphonse Arcelin amb l'ambaixador i el cònsol d'Haití durant la visita a la Fira.
El delegat del govern, Àngel Sagardoy, també va visitar la Fira

Un dels altres visitants il·lustres de la Fira va ser l’actual delegat del Govern a Tarragona, Àngel Sagardoy. Els tres regidors cambrilencs del Partit Popular van acompanyar el delegat del Govern en la seva visita a la Fira. En passar per l’estand de la Revista, Àngel Sagardoy ens va comentar que tot i ser nou en el càrrec només des de fa uns mesos s’anava adaptant perfectament a la realitat tarragonina.

El regidor Alphonse Arcelin va acompanyar l’ambaixador i el cònsol d’Haití a visitar la Fira
El regidor cambrilenc Alphonse Arcelin va acompanyar el dia de la inauguració dos il·lustres convidats seus a visitar la Fira. Van ser l’ambaixador i el cònsol d’Haití a Espanya, que van visitar amb molt d’interès el certamen cambrilenc, fent tot els recorregut amb les altres autoritats convidades.

Comenta aquest article