Els regatistes cambrilencs Mon Cañellas i Marc Oliva obtenen els millors resultats en el Memorial Estruch d'Arenys de Mar

Els passats 13 i 14 de desembre, l'equip de regates del CN Cambrils va participar en la regata optimist Memorial Estruch –organitzada pel CN Arenys de Mar– i que va ser la quarta prova classificatòria per al Campionat d'Espanya.

L'equip cambrilenc va assistir a aquesta cita amb un total de 12 regatistes: sis regatistes inclosos en el primer grup –amb els 70 primers regatistes del rànquing català– i 6 regatistes més inclosos en el segon grup. Durant la jornada de dissabte, el primer grup va poder disputar quatre proves, mentre que el segon grup en va poder disputar tres. Les condicions de vent durant aquesta jornada van ser molt variables, ja que les primeres regates es van disputar amb 10-12 nusos de ponent, mentre que en les dues últimes proves el vent va anar canviant cap a garbí i va arribar a superar els 20 nusos. En la jornada de diumenge, les condicions no van ser tan bones i només es va poder disputar una prova amb vents fluixos i molt canviants.

Finalment, els millors resultats obtinguts pels regatistes cambrilencs els van aconseguir Mon Cañellas –en el primer grup–, ja que va finalitzar en la setena posició de la classificació general, després d'acabar en el segon lloc durant la jornada de diumenge. Per altra banda, Marc Oliva va acabar segon en la classificació general del segon grup, després d'endur-se la victòria en la darrera prova del seu grup. De cara al Campionat d'Espanya, el CN Cambrils segueix ocupant 3 de les 17 places, tot i que s'espera que en puguin prendre part quatre regatistes cambrilencs, ja que Anna Miquel ocupa actualment el divuitè lloc del rànquing, està a molts pocs punts del dissetè lloc, i encara queden dos campionats per disputar.