Esports

Victòries del Cambrils i el Marina i derrota de l'Oleastrum, que se situa com a cuer de grup

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Imatge del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal entre el Cambrils i el Viladecans

FC Cambrils 1 - Viladecans 0


Bon partit del Cambrils en una tarda d'intens fred al Municipal de Cambrils, que va aconseguir una important victòria a casa, una de les assignatures pendents d'aquesta temporada. A la primera part el Cambrils ja va disposar de dues bones ocasions per avançar-se al marcador amb un gol fantasma, tot i que l'àrbitre no va concedir. A la segona part Jorge va marcar el gol del triomf i dels tres punts ben necessaris per allunyar-se de la zona de descens.

La propera setmana el Cambrils torna a jugar a casa davant el Sants.

Primera Territorial

Ulldecona 3 - CF Oleastrum 1

Nova derrota de l'Oleastrum que el situa com a cuer del grup. L'Ulldecona va dominar el partit, tot i que l'equip cambrilenc va aconseguir empatar a 1 al minut 61 mitjançant Hèctor. Dos gols més de l'Ulldecona al darrer tram del partit van sentenciar el resultat.
La propera setmana l'Oleastrum juga al camp del Deltebre.

Tercera Territorial

Mont-roig 0 - Marina 3

El Marina segueix amb la millora del seu joc i va aconseguir una clara victòria, aquest passat dissabte, al camp del Mont-roig. El primer gol el va marcar David, un nou fitxatge del club. Es tracta d'un jugador lleidatà que ha jugat a la Segona Divisió holandesa. El 0 a 2 el va marcar Jordi, de penal. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. El tercer gol va arribar en ple domini del Marina, a la segona part, obra d'Eric.

La propera setmana el Marina juga a casa contra el Vandellòs. Per la seva part, el Vilafortuny, que aquesta setmana descansava, jugarà al camp del Porrera.

Lluita sota el tauler en el partit disputat aquest passat dissabte entre el CB Cambrils i el Morell

Bàsquet

CB Cambrils 71 - Morell 86

El Cambrils va plantar cara al líder de la categoria, el Morell, un equip que compta amb reforços destacats i que es va emportar el partit fent gala de la seva superioritat. Els cambrilencs van lluitar fins al final i van donar una bona imatge de conjunt.

Hoquei

HC  Andorra 3 - Cambrils CH 1

El partit disputat dissabte a Andorra la Vella va suposar un nou entrebanc per al Cambrils CH per la lluita per evitar les posicions de descens, però tot i la derrota, el Cambrils va plantar cara a tot un candidat a l'ascens. Els locals es van avançar 2-0 al marcador, però a 10 minuts del final de la primera part el Cambrils va retallar la distància amb un gol de Jordi Franch, resultat amb què es va arribar al descans. La segona part va ser molt semblant a la primera, els locals tancats al darrere van esperar la seva oportunitat. I així va ser, al minut 10 de la represa l'Andorra va aprofitar una sortida en contraatac, fent pujar al marcador el 3-1, resultat amb què es va arribar al final del partit. A pocs minuts de finalitzar el partit, el Cambrils va desaprofitar l'oportunitat d'escurçar la diferència al marcador al fallar un llançament de penal.

Tot i aquesta derrota, el Cambrils, amb un partit menys, és manté a l'onzena posició amb 13 punts evitant les posicions de descens, gràcies, en gran part, a la resta de resultats que s'han produït en aquesta jornada. El proper cap de setmana el Cambrils CH visita la pista del líder, el CP Monjos, una nova croada per als cambrilencs, que en els darrers cinc enfrontament han hagut de jugar amb els quatre primers classificats.

Futbol sala

Playas Salou 5 - CFS Mediterrani G.Sirvent 2

Quan faltaven cinc minuts pel final del partit el Mediterrani empatava a dos i tenia oportunitats de gol, però l'equip contrari si que va aprofitar les seves oportunitats i va acabar guanyant el partit. Els gols de l'equip cambrilenc els van fer Joaquin i Bargalló.

El proper partit enfronatarà el Mediterrani amb el Futsal Valls Cobal, el dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils a les 17:30 hores. Pel que fa al juvenil, el CFS Laguna s'enfrontarà al Mediterrani el mateix dissabte a les 16 hores.

Comenta aquest article