Esports

El Barça s'emporta el torneig prebenjamí i benjamí de futbol Vila de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Partit de la categoria benjamí entre el Cardenal Vidal i Barraquer i el Sant Andreu

Els equips prebenjamí i benjamí del Barça van ser els guanyadors del XIV Torneig Benjamí de Futbol-7 i VII Torneig Prebenjamí Vila de Cambrils, organitzat pel Club Cambrils EFV. En la categoria de benjamins el Barça es va imposar a la final al Santes Creus, i en la de prebenjamí, al Manresa. Altres trofeus que es van atorgar durant la jornada van ser el de millor porter del torneig pre benjamí que va ser per Jonatan Carmona de l'equip de Manresa i  benjamí que va ser per Daniel Parra de l'EFB Santes Creus; i el de millor jugador del torneig pre benjamí que va ser per Adrià Altimira del FC Barcelona i benjamí que va ser per Hèctor Fernàndez també del FC Barcelona.

En total han participat al torneig 32 equips, 16 en prebenjamins i 16 en benjamins, pertanyents a 17 clubs. En total han estat 480 els jugadors participants al torneig que es va disputar ahir als tres camps de futbol municipals de gespa i que va concentrar unes 2.000 persones.

Els equips participants han estat el Cambrils EFV, el FC Barcelona, el Villareal CF, el Nàstic de Tarragona, l'UE Sant Andreu, l'UE Lleida, el Segre At., el Gimnàstic de Manresa, l'UE Santes Creus, La Canonja CF, el Manresa CE, el CF La Selva del Camp, el Cardenal Vidal i Barraquer CF, el Miami Playa, el CF Mollerussa, La Salle Reus CF i el Baix Camp CF, cal destacar que s'ha ampliat de 24 a 32 els equips participants.

Partit de la categoria prebenjamí entre el Villareal i el Mollerussa

Comenta aquest article