Esports

El Cambrils, el Vilafortuny i el Marina empaten els seus partits, mentre que l'Oleastrum cau derrotat a casa

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Roquetenc 1 - FC Cambrils 1

El Cambrils va treure un meritori empat de la seva visita al camp del Roquetenc, un camp molt difícil i complicat, on fa temps que cap equip hi guanya. El Roquetenc va marcar el primer gol del partit, tot i que el Cambrils va dominar clarament el primer període de joc. Finalment, el Cambrils va empatar mitjançant Pedro i va sumar un punt més, que el situa en la dotzena posició de la classificació. En la propera jornada, el Cambrils rebrà la visita del Viladecans.

Un jugador del Montblanc i un de l'Oleastrum disputen una pilota en el partit disputat aquest passat diumenge al nou Estadi Municipal de Futbol

Primera Territorial


CF Oleastrum 1 - Montblanc 3

L'Oleastrum va tornar a ensopegar en el primer partit del nou entrenador –Antonio Domínguez– a casa. L'equip cambrilenc es va veure desbordat per un Montblanc molt més ambiciós i no va tenir opcions per endur-se la victòria. Ja en el minut 4 de partit, els visitants van avançar-se en el marcador, resultat amb el qual va arribar-se al descans. Poc després de la represa, el Montblanc va posar el seu segon en el marcador, tot i que dos minuts després l'Oleastrum va retallar distàncies amb un gol obra d'Eze. Finalment, a les acaballes del partit, els visitants van sentenciar l'encontre amb un tercer i definitiu gol. Amb aquesta derrota, l'Oleastrum queda com a penúltim classificat de la taula. La propera jornada, l'Oleastrum es desplaçarà fins al camp de l'Ulldecona, que està situat al mig de la classificació.

Tercera Territorial

Falset 1 - UE Vilafortuny 1

La UE Vilafortuny va treure un important punt de la seva visita al camp del líder, el Falset, tot i que va tenir ocasions per endur-se la victòria. En la segona part, el Vilafortuny va avançar-se en el marcador amb un gol obra de Piqué, tot i que a deu minuts per al final del partit, el Falset va poder empatar l'encontre amb un gol de penal. Amb aquest empat, el Vilafortuny se situa tercer de la classificació, i la propera jornada descansarà.

Marina Cambrils 2 - La Pastoreta 2

El Marina va empatar a casa davant el líder de la categoria, La Pastoreta. El conjunt visitant es va avançar al marcador i poc després empatava el Marina a la jugada després d'haver fallat un penal. Ricki marcava el gol de l'empat. A la segona part La Pastoreta es tornava a avançar i el Marina replicava ràpidament amb un gol marcat des del mig del camp, obra de Rubén.
La propera setmana el Marina jugarà al camp del Mont-roig.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 2  – Futsal Reus 3

La poca eficàcia de cara a porta és alarmant, el Mediterrani crea ocasions de gol però no es transforma en gol. Contra el Futsal Reus es va fallar un doble penal i un penal i es va xutar entre els pals en nombroses ocasions, però el porter reusenc va realitzar un molt bon partit. Ara mateix el Mediterrani es troba a cinc punts de la salvació i es treballa per trobar dos o tres reforços per compensar el planter.

Alforja 5 - Mediterrani 0

La setmana passada el CFS Mediterrani es va enfrontar a l'Alforja tenint un resultat negatiu pels cambrilencs.

El proper partit serà contra el Playas Salou a Salou.

Comenta aquest article