Esports

Els karatekes cambrilencs Manuel Esteruelas, Vicente Carrión i Antonio Bautista superen l'examen de graus del club

Per Redacció

Imatge conjunta dels karatekes aspirants, dels col·laboradors en l'examen i el sensei Manolo Campo

El passat dissabte 29 de novembre es va celebrar un examen de graus al Club Karate Cambrils. Recordem que, quan algú s'inicia en la pràctica del karate ho comença fent amb el cinturó blanc, i a partir d'aquí ha d'anar superant exàmens per passar pels diferents nivells: cinturó groc, taronja, verd, blau, marró i negre. Però un cop assolit el cinturó negre se segueix diferenciant el grau dels karateques amb els anomenats "Dan"; així, hi haurà cinturons negres de primer dan, segon dan, tercer dan, etcètera.

Part part del Club Karate Cambrils es van presentar tres karatekes per pujar de grau: dos d'ells van fer l'examen per obtenir el cinturó negre segon Dan –aquesta van ser Manuel Esteruelas i Vicente Carrión–, mentre que Antonio Bautista va fer l'exament per obtenir el cinturó negre tercer Dan. Tots tres portaven molts mesos entrenant per aquest dia i el resultat va ser satisfactori, ja que tots van aconseguir aprovar els seus respectius exàmens.

En l'examen també van col·laborar altres alumnes del club, que van ajudar els aspirants en la realització d'alguna de les parts de l'examen. Aquests van ser Sonia Campos, Anna Samaniego, Sergi Bautista i Joan Escrivà. Una gran notícia pel club, que demostra el bon nivell dels karateques que l'integren.

Comenta aquest article