Societat

Una xerrada dins del programa de l'Escola de Pares i Mares debat la coeducació a les escoles i a les famílies

Per Berta Ruiz



Un moment de la xerrada d'ahir a la tarda al Centre Cultural
Dins del programa de l'Escola de Pares i Mares va tenir lloc ahir al Centre Cultural i Ocupacional una xerrada sobre "La igualtat d'oportunitats a les AMPA. Coeduquem?", dirigit especialment a pares i mares d'alumnes d'educació infantil i primària.

Tot i que la trobada va reunir a pocs assistents, finalment es va decidir tirar endavant l'activitat, tot i que  aquesta va fer-se d'una manera diferent a la que estava prevista inicialment.
En primer lloc, els assistents van realitzar un petit joc interactiu per conèixer-se tots plegats, i després van encetar un petit diàleg sobre la coeducació a les escoles, així com el paper que juga l'escola i la comunitat educativa en la transmissió i/o superació de la discriminació per raons de sexe, i també la transmissió de rols estereotipats per part de la societat.

Un nou taller

D'altra banda, cal recordar que el proper divendres 12 de desembre tindrà lloc un nou taller d'aquest programa. En concret serà un taller formatiu per a pares i mares amb fills d'entre els 18 i els 36 mesos, sota el títol "La relació que s'estableix entre els diferents contextos de la vida de l'infant". Aquest tindrà lloc a partir de les 10.30 hores al Centre Cultural, on també es comptarà amb servei de ludoteca.

Comenta aquest article