Cultura

El reportatge "Cambrils, paisatges urbans" de Revista Cambrils Audiovisuals, en format cinema

Per Redacció



Marcel Blázquez, director del reportatge audiovisual, en un moment de la presentació que es va fer ahir al vespre
El cinema municipal Rambla va acollir, ahir al vespre, la projecció del documental "Cambrils, paisatges urbans", de Revista Cambrils Audiovisuals. La sessió d'ahir, emmarcada dins els actes de la Festa Major de la Immaculada, va completar el petit cicle de documentals amb temàtica cambrilenca que s'havia iniciat el dilluns amb la projecció del documental de Lluís Domingo, "Ahir i avui d'un poble ferm".
El conjunt dels dos documentals ha estat una bona mostra de l'evolució de Cambrils amb imatges gravades l'any 1975, en el cas del documental de Lluís Domingo, i amb imatges actuals i d'arxiu, en el cas del reportatge de Revista Cambrils Audiovisuals.
Recordem que es pot disposar d'una còpia en format DVD de "Cambrils, paisatges urbans" fent-se subscriptor de Revista Cambrils.

Continua la programació de la Festa Major

La programació de la Festa Major segueix i avui, a les 8 del vespre, s'inaugura a la Torre de l'Ermita l'exposició Agulles i didals, del Centre d'Estudis Cambrilencs.
Demà, a les 7 de la tarda, s'ha previst fer l'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal, a la plaça de l'Ajuntament, en un acte que comptarà amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Gent de Mar i la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. Més tard, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de la Biblioteca Pública Municipal, es farà la presentació del llibre "Cuba a Catalunya", de Tate Cabré i Mireia Oliver.

Comenta aquest article