Esports

Empats del Cambrils i el Marina, derrota de l'Oleastrum i còmoda victòria del Vilafortuny aquesta jornada

Per Redacció

Moment del partit disputat entre el Cambrils i l'Alcarràs, ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Alcarràs 2

El Cambrils va aconseguir el gol de l'empat a la darrera jugada del partit, en temps de descompte, i va aconseguir un punt valuós. La primera part va ser pel Cambrils en la que va dominar el joc i va aconseguir l'1 a 0 al transformar Ferri un penal. A la segona part l'Alcarràs va sortir amb més motivació al camp i va aconseguir ràpidament el gol de l'empat. El segon gol dels visitants s'aconseguia al minut 85 de partit i quan ja tot semblava dat i beneït, Pedro va marcar el gol de l'empat.
La propera setmana el Cambrils juga al camp del Roquetenc.

Primera Territorial

Reddis 2 - CF Oleastrum 1

El canvi d'entrenador de l'Oleastrum, Domínguez, va ser un revulsiu per a l'equip cambrilenc que va sortir al camp molt motivat i va dominar la primera part avançant-se al marcador al minut 22 amb un gol de Gerard. Les expulsions dels jugadors de l'Oleastrum Àlex i Zamora, per doble targeta groga, van ser un handicap molt important per a mantenir el resultat. El Reddis, el segon classificat, va donar la volta al marcador tot i la fèrria oposició dels jugadors cambrilencs.
La propera setmana l'Oleastrum juga a casa davant el Montblanc.

Jugada d'atac del Vilafortuny davant la porteria del Castellvell, en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol

Tercera Territorial


UE Vilafortuny 3 - Castellvell 1

El Vilafortuny es va imposar clarament al Castellvell en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol. El Vilafortuny va disposar de clares ocasions de gol durant la primera part i només va materialitzar un gol, obra de Suli. a la segona part el Castellvell va empatar el partit i poc després un gol de José desfeia l'empat. Als darrers minuts de partit Emilio va posar el 3 a 1 definitiu.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del Falset.

Montbrió 1 - Marina Cambrils 1

Bon partit del Marina en el difícil camp del Montbrió. L'equip cambrilenc ha experimentat una millora en el joc un cop ha fet el rodatge inicial. El Montbrió va marcar el seu gol a falta de 10 minuts per acabar el partit i el jugador del Marina, Hugo, va empatar poc després en un partit molt igualat.
La propera setmana el Marina juga a casa contra La Pastoreta.

Bàsquet

Sènior masculí A

BC Tecla Sala 84 - CB Cambrils 76
CB Cambrils 74 - CB Corbera "A" 68

L'equip sènior masculí A del CBC va disputar aquest cap de setmana dos partits. El primer d'aquests va ser el dissabte a camp contrari contra el BC Tecla Sala, del qual van sortir derrotats per 8 punts de diferència. En el següent partit disputat ahir diumenge, els cambrilencs van jugar un partit ajornat contra el Corbera. En aquesta ocasió, els cambrilencs sí van endur-se una important victòria per 6 punts de diferència.

Hoquei

Cambrils C.H. - H.C. Palau de Plegamans (ajornat)

Amb motiu de la Gala de Campions 2008 organitzat per la Federació Catalana de Patinatge aquest cap de setmana al Palau Municipal d'Esports  de Cambrils, el partit d'aquesta jornada entre el Cambrils C.H. i el H.C. Palau de Plegamans s'ha ajornat fins a una propera data encara sense determinar.
En el proper enfrontament el Cambrils C.H. té un altre difícil desplaçament, el cap de setmana del 13 i 14 de desembre visita la pista de
l'Andorra H.C.

Handbol

Tercera Catalana

Sènior Masculí

H Esplugues 22 – CH Cambrils 29

L’equip sènior masculí del Club handbol Cambrils, va sumar aquest passat dissabte a Esplugues de Llobregat la cinquena victòria de la temporada. Els visitants van imposar-se en un partit poc brillant gràcies a la bona feina defensiva i a l’encert dels seus porters, que van mantenir a ratlla l’atac local.
L’encontre va començar dominat pels cambrilencs, que es van fer forts en defensa i sortien a la contra amb rapidesa, però un seguit d’errades en atac i les polèmiques decisions arbitrals, propiciaren que els local empatessin l’encontre cap a la meitat del primer temps. Els del Baix Camp van recuperar-se abans del descans i amb un bon parcial al seu favor, marxaren al vestidor amb cinc gols de renda (8-13). A la segona part els locals van sortir amb més empenta i es van situar a 3 gols quan quedava poc més d’un quart de  partit, però la sòlida defensa visitant no va permetre que s’apropessin més i poc a poc la distància es va ampliar fins als 7 gols (22-29) que reflectia el marcador final.
Ara l’equip tindrà força temps per preparar l’últim partit de l’any que els enfrontarà al Sant Andreu de la Barca a la localitat del Baix Llobregat, ja que el proper cap de setmana no hi ha jornada i el següent els toca jornada de descans.

Primera Catalana

Cadet Masculí

H Sant Quirze 16 – CH Cambrils 40

Una setmana més, l’equip cadet va fer bons els pronòstics i es va imposar a domicili a Sant Quirze del Vallès. El partit va ser dominat de principi a fi pels cambrilencs que van imposar la seva solidesa defensiva i un fort ritme en atac, com demostra la diferència final de 24 gols.
Ara els cambrilencs tenen dues setmanes per preparar els encontres que els enfrontaran al Centre d’Esports Riudoms, el dissabte 13 de desembre al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, i al C.E. Vilanova i la Geltrú a la capital del Garraf. Dos partits molt importants, ja que ambdós rivals ocupen posicions capdavanteres en la classificació que encapçalen els cambrilencs.

Comenta aquest article