Informació general

El PP demana a l'equip de govern que redueixi la despesa en publicacions i fulletons informatius

Per Berta Ruiz



Francesc Garriga –amb els fulletons informatius a la taula–, el passat divendres en roda de premsa
El Partit Popular (PP), de la mà del regidor popular –Francesc Garriga–, va oferir el passat divendres a la tarda una roda de premsa per tal d'exposar diferents qüestions relacionades amb el ple que se celebrarà demà dimarts.

Reduir la despesa en publicacions

En primer lloc, Francesc Garriga va posar damunt de la taula les diferents publicacions, díptics i fulletons informatius que es poden trobar en les diferents dependències de l'Ajuntament. Sobre la quantitat de publicacions, Garriga va apuntar que aquestes són innecessàries, "ja que avui dia hi ha uns mitjans prou moderns per comunicar a tots els cambrilencs les diferents activitats que es fan. Tenim la Ràdio i Televisió de Cambrils, que és un mitjà de difusió molt important, i a més, ja que és car, aprofitem-ho. També tenim un Diari Digital que informa puntualment cada dia, i la Revista Cambrils. Tenim uns bons mitjans de comunicació a Cambrils. El que demanem és que s'utilitzin i que s'utilitzin adequadament. I que per tant, s'eviti tota aquesta despesa en disseny i en paper".

Sobre aquesta qüestió, des del grup popular es va reclamar a l'equip de govern que "faci gestos en la contenció de la despesa i gestos d'imatge. Demanem que es coordini tot això. El que s'ha de buscar és una reducció de la despesa, coordinació del gasto i evitar la compra de vehicles, perquè tot és en benefici dels mateixos cambrilencs". D'altra banda, des del PP també es va voler instar al govern, "a congelar els plusos dels polítics i dels càrrecs de confiança i a no contractar més personal, ja que les més de 500 persones que estan treballant a l'Ajuntament són més que suficients per portar endavant una ciutat com Cambrils".

Finalment, Francesc Garriga va anunciar que des del PP es votarà en contra per a l'aprovació de les ordenances fiscals pel 2009.

Més il·luminació al barri de l'Eixample

En un altre ordre de coses, Francesc Garriga també va demanar en la roda de premsa del passat divendres, que s'instal·li una il·luminació "més càlida" al barri de l'Eixample. El regidor popular va sol·licitar a l'equip de govern, que es tingui en compte aquesta reclamació, ja que molts veïns els hi han fet arribar aquesta petició. Segons Garriga, seria oportú canviar el tipus d'il·luminació al barri, ja que a la nit, el barri queda molt poc il·luminat.

Comenta aquest article