Societat

Homenatge als cambrilencs i cambrilenques que celebren el seu 65è aniversari

Per Berta Ruiz

Fotografia de grup amb tots els homenatjats

L'Ajuntament de Cambrils va retre homenatge aquest passat dissabte als cambrilencs i cambrilenques que enguany celebren el 65è aniversari.

Com ja és habitual, els homenatjats van assistir a una missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i posteriorment el trenet turístic els va portar fins a les portes del consistori cambrilenc, on van ser rebuts per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i els regidors de CiU Mercè Dalmau, Lluïsa Rom i Jesús Nogués. Un cop arribats a la plaça de l'Ajuntament, es va procedir a fer la tradicional foto de família amb tots els homenatjats. Tot seguit, l'alcalde i els regidors van oferir una recepció a la sala de plens del consistori cambrilenc, on els van obsequiar amb un detall en record d'aquest homenatge.

A l'acte hi van participar un total de 27 cambrilencs i cambrilenques: Josep Torres Ferran, Teresina Nogués Veciana, Leonor Moretó Castellà, Quimeta Ferré Pastó, Antoni Torres Torres, Josep M. Siuró Salvadó, Dolli Roca Estivill, M. Dolors Espolet Gené, Joan Expósito Cortés, Montserrat Costa Guinart, Joan Sabaté Margalef, Núria Borrull Isart, Ramón Abellá Lidón, Plàcid Rodríguez Puente, Juan Antonio Paredes Jiménez, Josep Abella Martí, M. Teresa Vallés Guinart, Salvadó Gaya Guinjoan, Josep M. Crusells Berenguer, Joan Prim Serra, Josefina Hernández Fosch, Pere Roig López, Concepció Alcaina Zaragoza, Antoni Capella Guinjoan, Nati Costa Piqué, Anna M. Ortoneda Rovira i Isabel Martí Henneberg.

Comenta aquest article