Societat

El Cambrils Solidari amb la Marató de TV3 es posa en marxa amb un programa carregat d'actes solidaris

Per Berta Ruiz



Mireia Bareia i Maricel Llaveria, ahir en la roda de premsa de presentació del programa d'actes de la Marató de TV3
Un any més, a través de la regidoria de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils, el "Cambrils Solidari amb la Marató de TV3" organitza, coordina i impulsa diferents accions i activitats solidàries per recaptar fons que es destinaran a la Marató de TV3 d'enguany, centrada en les malalties mentals greus. La regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils –Maricel Llaveria– i la tècnica de Salut –Mireia Barea– van fer-ne la presentació del programa d'activitats ahir al matí en roda de premsa.

38 entitats, associacions i centres educatius participants i 32 actes previstos

Enguany, el programa d'activitats comptarà amb un ampli ventall de propostes –un total de 32 actes previstos–, que seran possibles gràcies a la col·laboració de 38 entitats, associacions, AMPA i centres educatius cambrilencs. Els actes ja van iniciar-se aquest passat divendres 21 de novembre amb el concert de Santa Cecília al Castell de Vilafortuny, i seguiran de l'1 al 14 de desembre amb diferents concerts, mercadets benèfics i tallers i activitats solidàries a les escoles.

El dia 14 de desembre, el Parc del Pescador, acollirà un any més, els actes centrals de La Marató de TV3. A partir de les 10.30 i durant tot el matí, hi haurà el tradicional mercat de venda de llibres de segona mà, venda de dolços, punts de llibres i d'altres objectes solidaris, així com un castell inflable per a la canalla i la celebració del V Cros Popular a la riera d'Alforja. El dia 20 de desembre, es realitzarà el darrer acte amb el concert de Nadal a l'església de Santa Maria de Vilafortuny a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca.

Comenta aquest article